ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν PKK, Ευρωπαϊκή Ένωση, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,


















































Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Η Μπριζίτ χαστούκισε τον Μακρόν για «φλερτ» με Ιρανή ηθοποιό, αποκαλύπτει νέο βιβλίο
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Πυρά» κατά της Ευρώπης εξαπέλυσε εκ νέου ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατηγορώντας την ότι υποθάλπει την τρομοκρατία με τη στήριξη που προσφέρει στο Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK).
Παράλληλα, πρόσθεσε ότι δεν τον ενδιαφέρει αν οι Ευρωπαίοι τον αποκαλούν δικτάτορα επειδή καταστέλλει την κουρδική αυτονομιστική οργάνωση και τους συμπαθούντες της.
Σε ομιλία του η οποία μεταδόθηκε τηλεοπτικά την Κυριακή, ο κ. Ερντογάν επέμεινε ότι τα όπλα που έχουν κατασχεθεί από μέλη του PKK προέρχονταν από τη Δύση.
Ο Τούρκος πρόεδρος υπογράμμισε επίσης ότι οι κοινοβουλευτικοί που συμπεριφέρονται σαν τρομοκράτες θα αντιμετωπιστούν ως τέτοιοι.
Ο κ. Ερντογάν αναφέρθηκε και στο Προσφυγικό, καταλογίζοντας στην Ευρωπαϊκή Ένωση ότι, ενώ έχει υποσχεθεί στην Τουρκία βοήθεια ύψους τριών δισ. ευρώ για τη φιλοξενία των Σύρων προσφύγων, μέχρι τώρα έχει δώσει στην Άγκυρα μόνο 200-300 εκατομμύρια.























































