Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επαρχία του Καναδά δίνει 1.320 δολάρια σε κάθε πολίτη για μείωση της φτώχειας

Επαρχία του Καναδά δίνει 1.320 δολάρια  σε κάθε πολίτη για μείωση της φτώχειας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καναδάς, Όριο Φτώχειας,

Την εφαρμογή ενός νέου πιλοτικού προγράμματος ετοιμάζεται να εφαρμόσει μια επαρχία του Καναδά με στόχο την παροχή σε κάθε πολίτη ενός ελάχιστου βασικού εισοδήματος ύψους 1.320 δολαρίων το μήνα.

Η επαρχιακή κυβέρνηση του Οντάριο επιβεβαίωσε ότι διεξάγει δημόσια διαβούλευση για το έργο συνολικού ύψους 25 εκατ. δολαρίων για τους επόμενους δύο μήνες, τα οποία θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν τις πληρωμές από την κοινωνική πρόνοια για τα άτομα ηλικίας 18 έως 65 ετών.

Οι άνθρωποι με αναπηρίες θα λαμβάνουν 500 δολάρια παραπάνω

Οι άνθρωποι με αναπηρίες θα λαμβάνουν 500 δολάρια παραπάνω σύμφωνα με το πρόγραμμα και τα άτομα που κερδίζουν λιγότερα από 22.000 δολάρια το χρόνο θα δουν το εισόδημά τους να αυξάνεται μέχρι να φτάσουν το όριο αυτό.

Η έκθεση για το πιλοτικό αυτό πρόγραμμα υποβλήθηκε από τον Συντηρητικό πρώην γερουσιαστή Hugh Segal, ο οποίος πρότεινε το σχέδιο να δοκιμαστεί σε τρεις διακριτές περιοχές: στα βόρεια, τα νότια και μεταξύ των κοινοτήτων που ζουν ιθαγενείς στο Οντάριο.

Ο κ. Segal επιβεβαίωσε ότι η συμμετοχή στο πρόγραμμα, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει την άνοιξη του 2017, θα είναι εθελοντικό και υποσχέθηκε ότι «κανείς δεν θα είναι σε άσχημη οικονομική κατάσταση, χάρης στο πιλοτικό αυτό πρόγραμμα».

Ένα στα πέντε παιδιά ζει σε συνθήκες φτώχειας στον Καναδά, σύμφωνα με την UNICEF, και σύμφωνα με μια πρόσφατη δημοσκόπηση περίπου 1.500 Καναδοί δηλώνουν θετικοί στην ιδέα του βασικού αυτού εισοδήματος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Χρυσουλάκης: «Υποστήριξη και ανάπτυξη δικτύων και δομών της ομογένειας» – Τσούνης: «Χρειαζόμαστε ηγεσία και η ηγεσία λείπει»

Ολική έκλειψη ηλίου: Σε εξέλιξη το σπάνιο φαινόμενο – Live εικόνα από τη NASA

Ολική έκλειψη Ηλίου στις 8 Απριλίου

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Αποκαλύπτονται τα ψέματα της προπαγάνδας Μητσοτάκη – Δεύτερη φτωχότερη στην ΕΕ η Ελλάδα

Στον Καναδά ο Μητσοτάκης για την αγορά πυροσβεστικών αεροπλάνων Canadair

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr