Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χαστούκι Βέμπερ στον Ερντογάν: “Μπλόκο” στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Τουρκία

Χαστούκι Βέμπερ στον Ερντογάν: “Μπλόκο” στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Τουρκία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Υπέρ της διακοπής των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Τουρκία τάχθηκε ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) Μάνφρεντ Βέμπερ διότι μετά την απόπειρα πραξικοπήματος ανησυχεί για την εσωτερική κατάσταση στη χώρα.

Σε συνέντευξη του στο δημόσιο γερμανικό ραδιόφωνο Deutschlandfunk (DLF), εκτίμησε πως δεν φοβάται συνέπειες για τη συμφωνία Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας για το προσφυγικό, γιατί, όπως είπε, και η κυβέρνηση της Άγκυρας έχει συμφέρον να εξακολουθήσει να εφαρμόζεται.

Επίσης ο Μάνφρεντ Βέμπερ υπογράμμισε την απαίτηση της κοινοβουλευτικής του ομάδας να εκλέξει τον επόμενο πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μετά τη λήξη της θητείας του σοσιαλδημοκράτη Μάρτιν Σουλτς και πρόσθεσε ότι πιστεύει πως θα τηρηθούν οι σχετικές συμφωνίες.

Ο χριστιανοκοινωνιστής (CSU) πολιτικός τάχθηκε επίσης υπέρ της λήψης συγκεκριμένων μέτρων για τη δημιουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης Άμυνας. Μετά τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να αναλάβει περισσότερες ίδιες ευθύνες, τόνισε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών

Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ

Εσθονία: Απαγόρευση εισόδου στη χώρα για Ρώσους που πολέμησαν στην Ουκρανία

Συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στο Ομάν υπό τη σκιά σχεδίων για τη «μετά-μουλάδων» εποχή

«Άνοιγμα» Μακρόν σε Πούτιν: Η μυστική αποστολή στη Μόσχα για διάλογο και η … σκιά του Τραμπ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr