Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Ουκρανοί ναζί σφάζουν ρωσόφωνους και Μέρκελ – Ολάντ απειλούν τη Ρωσία με κυρώσεις!

Οι Ουκρανοί ναζί σφάζουν ρωσόφωνους και Μέρκελ – Ολάντ απειλούν τη Ρωσία με κυρώσεις!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το τραγικό δίδυμο της Ευρώπης, που έχει βυθίσει τον ευρωπαϊκό νότο στην ύφεση και στη δυστυχία και ευθύνεται για το ναζιστικό πραξικόπημα στην Ουκρανία, στον απόηχο της νέας σφαγής άμαχων ρωσόφωνων στη Μαριούπολη συνεχίζει να προκαλεί απειλώντας με κυρώσεις όχι τη δολοφονική κυβέρνηση του Κιέβου αλλά τη Ρωσία.

Η Γερμανία και η Γαλλία θα επιβάλλουν “τις απαραίτητες συνέπειες” αν οι προεδρικές εκλογές της 25ης Μαϊου στην Ουκρανία δεν διεξαχθούν όπως είναι προγραμματισμένο, αναφέρουν σε σημερινή κοινή ανακοίνωσή τους η Άνγκελα Μέρκελ και ο πλέον αποτυχημένος Γάλλος ηγέτης, ο Φρανσουά Ολάντ.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους η Άνγκελα Μέρκελ είπε ότι αν αποτύχουν οι εκλογές της 25ης Μαϊου “είμαστε έτοιμοι να επιβάλουμε νέες κυρώσεις εις βάρος της Ρωσίας”.

Στην ανακοίνωσή τους, οι δύο υπεύθυνοι για τη μετατροπή της Ευρώπης σε κολαστήριο των ευρωπαϊκών λαών, επεσήμαναν ότι “Αν δεν διεξαχθούν οι διεθνώς αναγνωρισμένες εκλογές, αυτό θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε περαιτέρω αποσταθεροποίηση της χώρας. Η Γερμανία και η Γαλλία συμφωνούν ότι αν συμβεί αυτό, τότε οι συνέπειες (για τη Ρωσία) θα είναι αυτές που αποφασίστηκε από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις 6 Μαρτίου του 2014”.

Αυτή ήταν μία σαφής αναφορά στο τρίτο στάδιο των κυρώσεων, ειδικά των οικονομικών κυρώσεων κατά της Ρωσίας, τις οποίες αποφάσισαν οι ηγέτες της ΕΕ στις 6 Μαρτίου.

Ταυτόχρονα, η Γερμανία και η Γαλλία κάλεσαν όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές στην ουκρανική κρίση να ξεκινήσουν τον αφοπλισμό των παραστρατιωτικών δυνάμεων υπό την αιγίδα του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία (ΟΑΣΕ) στην Ευρώπη το αργότερο μέχρι τις 15 Μαΐου.

Επίσης, κάλεσαν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές να τερματίσουν τις βίαιες ενέργειες, σε μια επίδειξη υποκρισίας, όταν ήδη οι Ουκρανοί ναζί “φιλοευρωπαϊστές” ευθύνονται για το ολοκαύτωμα με περισσότερους από 100 νεκρούς στην Οδησσό και τις εν ψυχρώ εκτελέσεις τουλάχιστον 20 άοπλων ρωσόφωνων διαδηλωτών την Παρασκευή στη Μαριούπολη. Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση της Μέρκελ και του Ολάντ όχι μόνο δεν έχει καμία σχέση με την Ευρώπη των λαών και της Δημοκρατίας, αλλά αν κρίνουμε κι από τις δημοσκοπήσεις, σύντομα τελειώνει…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μπλίνκεν για επίθεση στο Ιράν: Οι ΗΠΑ δεν συμμετείχαν σε καμία επιθετική επιχείρηση

Λαβρόφ: Η Ρωσία είναι έτοιμη για συνομιλίες στην Ουκρανία, αλλά όχι με τον Ζελένσκι

Πολωνία: Συνελήφθη ύποπτος για σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι σε συνεργασία με Ρώσους κατασκόπους

Γερμανία: Ρώσοι κατάσκοποι σχεδίαζαν δολιοφθορές σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις και σιδηροδρόμους

Ο φιλότουρκος «τενεκές» Μπορέλ θέλει να στείλουμε αντιαεροπορικά στην Ουκρανία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr