ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Tην οργάνωση Γκιουλέν “βλέπει” πίσω από τον φόνο του Ρώσου Πρέσβη ο δήμαρχος Αγκυρας

Tην οργάνωση Γκιουλέν “βλέπει” πίσω από τον φόνο του Ρώσου Πρέσβη ο δήμαρχος Αγκυρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την οργάνωση του Φετουλάχ Γκιουλέν δείχνει ο δήμαρχος Άγκυρας, Μελίχ Γκιοκσέκ, μιλώντας νωρίτερα στους δημοσιογράφους.

Όπως είπε ο ίδιος, ο Ρώσος πρέσβης δολοφονήθηκε από την οργάνωση Γκιουλέν, λέγοντας ακόμη ότι τέτοιου είδους επιθέσεις θα συνεχιστούν από δω και μπρος.

Ο δήμαρχος της Άγκυρας καταδίκασε την επίθεση και είπε ότι αυτοί που βρίσκονται πίσω από τη δολοφονία του Ρώσου πρεσβευτή είναι οι ίδιοι που κατέρριψαν και το ρωσικό αεροσκάφος.

“Θα συνεχιστούν τέτοιου είδους επιθέσεις”

«Όπως ακριβώς έγινε και με την οργάνωση Γκιουλέν προηγουμένως, που κατέρριψε το ρωσικό αεροσκάφος. Αυτού του είδους οι επιθέσεις θα συνεχιστούν. Αλλά δεν θα πάρουν κανένα αποτέλεσμα από αυτό οπωσδήποτε» ανέφερε.

Να σημειώσουμε εδώ ότι ο δήμαρχος Άγκυρας πρόκειται περί φαιδρού υποκειμένου, συνωμοσιολόγου ισλαμιστή, που κατά καιρούς έχει κάνει διάφορες απίθανες δηλώσεις. Δεν γνωρίζουμε εάν έχει ομολογήσει και συνομιλίες του με εξωγήινους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο

Άμτζαντ Τάχα: Η Μουσουλμανική Αδελφότητα σε αναζήτηση έδρας στην Ευρώπη

Γάζα: Παλαιστίνιοι πολιτοφύλακες καταδιώκουν τζιχαντιστές της Χαμάς

Διπλωματική γκάφα από την Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου

Ηλεκτρικό καλώδιο 22 δισ. ευρώ συνδέει το Αζερμπαϊτζάν με την Ευρώπη παρακάμπτοντας την Τουρκία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr