Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ερντογάν όπλισε το χέρι του αστυνομικού που σκότωσε τον Ρώσο Πρέσβη

Ο Ερντογάν όπλισε το χέρι του αστυνομικού που σκότωσε τον Ρώσο Πρέσβη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο Ιλχάν Τανίρ, οι ίδιοι λογαριασμοί στο Twitter (τρολ) του Ερντογάν που μέχρι πριν πέντε ημέρες προπαγάνδιζαν διαδικτυακά την αντιρωσική διαδήλωση έξω από την Πρεσβεία της Ρωσίας στην Άγκυρα, σε ένδειξη αλληλεγγύης στους ισλαμιστές του Χαλεπιού, μετά τη δολοφονία του Ρώσου Πρέσβη τη Δευτέρα κατηγορούν άλλους ότι επιχειρούν να χαλάσουν την επαναπροσέγγιση Άγκυρας-Μόσχας.

Αυτό που θέλει να τονίσει ο Ιλχάν Τανίρ είναι ότι η αντιρωσική υστερία στην Τουρκία, σε σχέση με την παράδοση των τζιχαντιστών στο Χαλέπι, τροφοδοτείται από το ίδιο του καθεστώς Ερντογάν.

Ο 22χρονος ισλαμιστής Τούρκος αστυνομικός Μεβλούτ Μερτ Αλτιντάς, που πυροβόλησε πισώπλατα τον Ρώσο πρέσβη Αντρέι Καρλόφ, δήλωσε μπροστά στις κάμερες ότι το έκανε για να εκδικηθεί που έχασαν οι ισλαμιστές στο Χαλέπι.

“Αλλαχού Ακμπάρ (ο Θεός είναι μεγάλος). Μην ξεχνάτε τη Συρία, μην ξεχνάτε το Χαλέπι. Όσο οι άνθρωποι εκεί δεν θα είναι ασφαλείς, ούτε εσείς θα είστε ασφαλείς”, ήταν τα λόγια του πάνω από το ζεστό ακόμα σώμα του Αντρέι Καρλόφ που κείτονταν στο πάτωμα.

Ο Τανίρ θέλει να επισημάνει με το tweet του ότι το όπλο του 22χρονου δολοφόνου ισλαμιστή αστυνομικού το όπλισε το ίδιο το καθεστώς Ερντογάν και όχι κάποια ξένη συνωμοσία ή ο Γκιουλέν, όπως προσπαθεί να τα παρουσιάσει το τουρκικό καθεστώς.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Πούτιν σφυροκοπά με πυραύλους κρουζ την Ουκρανία – Ο Ζελένσκι ζητεί επειγόντως όπλα

Wall Street Journal: Ο Πούτιν δεν διέταξε τη δολοφονία του Ναβάλνι

Το Βέλγιο θα δώσει F-16 στην Ουκρανία

H Ισπανία θα δώσει πυραύλους Patriot στην Ουκρανία

Ο Ερντογάν είπε τον Νετανιάχου «σφαγέα» και «Χίτλερ» και επιτέθηκε στις ΗΠΑ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr