ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρκικά στρατεύματα στα βόρεια σύνορα του Ισραήλ - Νετανιάχου: «Δεν θα ανεχθούμε»
Ο Τραμπ εξαγγέλλει σαρωτικές οικονομικές κυρώσεις κατά του Ιράν και προειδοποιεί όσους στηρίζουν την Τεχεράνη
Οι Χούτι ενδέχεται να εξαπολύσουν χερσαία επίθεση στα σύνορα της Σαουδικής Αραβίας
Πανσέληνος Αυγούστου: Μια νύχτα εσωτερικής ανάτασης - Το φως συναντά τη νοσταλγία του καλοκαιριού που φεύγει
Έρχεται έντονη πολυήμερη ζέστη - Πιθανότατα να γίνει καύσωνας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην μεγαλύτερη στρατιωτική άσκηση της χρονιάς για την Γερμανία (Jawtex 2014) συμμετέχει η Ελλάδα και άλλες δέκα χώρες, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της γερμανικής Πολεμικής Αεροπορίας.
Στην άσκηση λαμβάνουν μέρος περίπου 4.200 στρατιωτικοί, οι 800 εκ των οποίων προέρχονται από την Ελλάδα, την Ολλανδία, την Ιταλία, την Γαλλία, την Φινλανδία, την Σλοβενία, την Αυστρία, την Ουγγαρία, την Ελβετία, τις ΗΠΑ και την Τουρκία, από σχεδόν όλα τα σώματα – αεροπορία, στρατός και πεζοναύτες.
Η άσκηση θα αρχίσει την 23η Μαΐου και θα διεξαχθεί κυρίως στην βόρεια και βορειοανατολική Γερμανία και στην Βόρεια Θάλασσα και από την Πολεμική Αεροπορία της Γερμανίας έχει απορριφθεί κάθε συσχετισμός της με την κατάσταση στην Ουκρανία.
«(Η άσκηση) σχεδιάζεται εδώ και δύο χρόνια. Για να είχε κάποια σχέση με την Ουκρανία, θα έπρεπε να είμαστε μέντιουμ», δήλωσε εκπρόσωπος της Luftwaffe στον ιστότοπο “The Local” και διευκρίνισε ότι τα αεροπλάνα θα πετούν σε ολόκληρη την περιοχή βορειότερα της Κολωνίας, αλλά οι άνθρωποι στο έδαφος ίσως να μην είναι καν σε θέση να τα αντιληφθούν.
«Δεν θα είναι σαν αγώνας της Φόρμουλα 1. Μεγάλο μέρος της άσκησης θα πραγματοποιηθεί στο έδαφος, σε στρατόπεδα και οι πτήσεις θα γίνουν σε μεγάλο υψόμετρο», διαβεβαίωσε ο ίδιος.























































