Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ελληνοαυστραλός αστυνομικός αρνείται να ξυρίσει το μούσι του!

Ελληνοαυστραλός αστυνομικός αρνείται να ξυρίσει το μούσι του!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Βικτώριας θα κρίνει τελικά αν ένας Ελληνοαυστραλός αστυνομικός έχει το δικαίωμα να διατηρεί μούσι.

Πρόκειται για τον αρχιφύλακα της Αστυνομίας της Βικτώριας Βασίλη Χρυσανθακόπουλο που, όπως γράφει η ομογενειακή εφημερίδα «Νέος Κόσμος», μαζί με 15 ακόμα συναδέρφους του έφτασαν μέχρι το Ανώτατο Δικαστήριο, για να υπερασπιστούν το δικαίωμά τους στα μούσια τους και τα μουστάκια τους, τα οποία η διοίκηση της Αστυνομίας τους διέταξε να τα ξυρίσουν.

Και να ήταν μόνο αυτό. Ο ομογενής αρχιφύλακας αψήφησε ακόμα και τις συνέπειες της απόφασής του να μην αποχωριστεί τις τρίχες του προσώπου του, μεταξύ των οποίων είναι και η τρίμηνη, έμμισθη ευτυχώς, παύση του από το Σώμα που συνοδεύεται με απαγόρευση εισόδου του στον χώρο εργασίας του.

«Για 37 χρόνια δεν παράκουσα εντολή αλλά αυτή η εντολή δεν έχει να κάνει με τη δουλειά μου έχει να κάνει με την προσωπικότητά μου, με την εικόνα μου. Είναι ζήτημα αρχής, γι’ αυτό και αποφάσισα μαζί με τους άλλους συναδέρφους μου να διεκδικήσω το δικαίωμα στην εμφάνισή μου» μου λέει ο ομογενής αρχιφύλακας από το αστυνομικό τμήμα Ντονκάστερ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Η στρατολόγηση των ανήλικων θυμάτων και τα ραντεβού – Πού στρέφονται οι έρευνες για το κύκλωμα μαστροπείας

Συνελήφθη με εντολή της Ειδικής Εισαγγελίας ο διορισμένος δήμαρχος Χειμάρρας Γκέργκι Γκόρο: Η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελία του εκλεγμένου Φρέντη Μπελέρη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr