ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΕΠ - Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν, Δημοσκοπήσεις, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ντόναλντ Τραμπ,


















































ΟΗΕ: Ο εκλεκτός του Ερντογάν για ΓΓ του ΟΗΕ «πάτωσε» - Τι λένε Ελλάδα και Κύπρος
Ελλάδα και Κύπρος εξέδωσαν NAVTEX για το καλώδιο - Με αντι-NAVTEX απάντησε η Τουρκία
Ετήσιος μισθός στην Ελλάδα 18.800 ευρώ και στην Ευρώπη 41.500 - Αυτή είναι η κυβερνητική «επιτυχία»!
Αλ. Τσίπρας: Δεν χρειαζόμαστε καμία άδεια από την Τουρκία για να ποντίσουμε το καλώδιο
Τουρκία: Δεν έχει ζητηθεί «άδεια» για τις έρευνες του γαλλικού πλοίου - Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Προχωράμε κανονικά σε ελληνικά και 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο 2,3% «βλέπει» την ετήσια αύξηση του αμερικανικού ΑΕΠ η πλειοψηφία των οικονομολόγων, όπως διαπιστώνεται από τη σχετική έρευνα που πραγματοποίησε το MarketWatch.
Από τη δημοσκόπηση απορρέει επίσης πως ελάχιστοι αναλυτές αναμένουν τον Μάρτιο (σσ: υπολογιζόταν αρχικά) την πρώτη εκ των τριών αυξήσεων των επιτοκίων που έχει προγραμματίσει η Ομοσπονδιακή Τράπεζα (Federal Reserve) για το 2017, καθώς «πρέπει να αποσαφηνιστεί η δημοσιονομική πολιτική που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση» του Ντόναλντ Τραμπ.
Επί αυτού να επισημανθεί πως η Moody έχει μιλήσει για δύο και όχι τρεις αυξήσεις των επιτοκίων από την Τράπεζα.
Νωρίτερα, τα προκαταρτικά στοιχεία (για το δ’ 3μηνο) που εξέδωσε το υπουργείο Εμπορίου των Η.Π.Α. έδειξαν απογοητευτική ετησία αύξηση του αμερικανικού ΑΕΠ το δ’ 3μηνο του 2016, κατά 1,9%, έναντι 2,2% που προέβλεπε η πλειοψηφία των αναλυτών.
Επίσης, σύμφωνα με η ανάπτυξη για το γ’ 3μηνο του ιδίου έτους αναθεωρήθηκε επί τα βελτίω, στο 3,5% από 3,2% που είχε υπολογιστεί.
Για το σύνολο του 2016, αν επαληθευτούν τα στοιχεία για το δ’ 3μηνο, η αύξηση του αμερικανικού ΑΕΠ το 2016 θα διαμορφωθεί στο 1,6%, μία επίδοση που συμβαδίζει με το μέσο όρο της περιόδου 2009 – 2016 αλλά είναι κατώτερη των εκτιμήσεων για 2,1%























































