ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»
Έντονη αντιπαράθεση Τραμπ-Χέγκσεθ για τις ελλείψεις πυραύλων που περιορίζουν τα πλήγματα στο Ιράν
Στην τελική ευθεία ο υπερ-πύργος Trump στο Ντουμπάι: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο του 1 δισ. δολαρίων
Έξι χρόνια από τη μερική οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου - Νίκος Δένδιας: «Κατοχυρώσαμε το εθνικό συμφέρον»
Η ΕΛ.Α.Σ. προειδοποιεί τον Μητσοτάκη: Σε έναν πόλεμο οι πυρηνικές εγκαταστάσεις μπορούν να γίνουν στόχος του εχθρού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
238 κατοικίες κατέρρευσαν και 13 χωριά καταστράφηκαν ενώ 8 άτομα τραυματίστηκαν από σεισμό κλίμακας 5,5 Ρίχτερ που ταρακούνησε τη Δευτέρα τα Δαρδανέλια (Τσανάκαλε) στην Τουρκία.
Ως προς αυτό, ο γνωστός “ψεκασμένος” Δήμαρχος της Άγκυρας, Μελίχ Γκιοκτσέκ δήλωσε ότι “σκοτεινές ξένες δυνάμεις προκάλεσαν τεχνητούς σεισμούς στο Τσανάκαλε προκειμένου να πλήξουν την οικονομία της Τουρκίας”.
«Σήμερα ένας σοβαρός σεισμός συνέβη στο Τσανάκαλε. Το ερεύνησα και διαπίστωσα ότι ένα πλοίο διεξάγει σεισμικές έρευνες εκεί κοντά. Το τι ψάχνει αυτό το πλοίο και σε ποια χώρα ανήκει θα πρέπει να διερευνηθεί πάραυτα. Ανησυχώ μήπως προκληθεί τεχνητός σεισμός», δήλωσε.
Πολλοί Τούρκοι είναι πεπεισμένοι ότι θα δεχτούν επίθεση με τεχνητό σεισμό. Διαβάστε σχετικά εδώ.























































