ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
«Εκρηκτική» δασκάλα της γιόγκα: Η 56χρονη μπαινόβγαινε σε ψυχιατρείο
Έλληνας Σμήναρχος κατάσκοπος της Κίνας - Τι ομολόγησε
Υπόθεση Παναγόπουλου ΓΣΕΕ: Ερευνάται γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ
Μεγάλη Ελλάδα (Ιταλία): Στον Τάραντα εορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την πρώτη του επίσημη συνάντηση με τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη εβδομάδα στη Ουάσινγκτον ο Καναδός πρωθυπουργός, Τζάστιν Τριντό, όπως έκανε γνωστό την Πέμπτη ο Λευκός Οίκος σε ανακοίνωσή του.
Συγκεκριμένα, η συνάντηση των δύο ηγετών θα λάβει χώρα την ερχόμενη Δευτέρα 13/2 και σύμφωνα με την ανακοίνωση «ο πρόεδρος Τραμπ και ο πρωθυπουργός Τριντό προσβλέπουν σε μια εποικοδομητική συζήτηση για την ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ των δύο κρατών μας».
Στη συνάντησή του με τον Tραμπ, ο Tριντό αντιμετωπίζει μια αρκετά δύσκολη ισορροπιστική άσκηση, καθώς θα πρέπει να διασφαλίσει την ομαλότητα στις διμερείς οικονομικές σχέσεις του Καναδά με τον μεγαλύτερο εμπορικό εταίρο της χώρας, ικανοποιώντας παράλληλα με τη στάση του τη μεγάλη μερίδα Καναδών που απορρίπτουν τον Tραμπ και τις πολιτικές του επιδιώξεις.
Βεβαίως, ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που αναμένεται να συζητηθούν μεταξύ των δύο ηγετών θα είναι και αυτό της αναθεώρησης της συμφωνίας ελευθέρου εμπορίου Βορείου Αμερικής NAFTA (μεταξύ ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικό), για την οποία ο Tραμπ έχει πολλάκις ξεκαθαρίσει ότι θα πρέπει να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του ή να ξεχαστεί στα βιβλία της ιστορίας.























































