ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μάικλ Ρούμπιν: Είναι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ομοφυλόφιλος;
Ανάλυση Jerusalem Post: Το ανυπόστατο ψευδομνημόνιο Τουρκίας-Δυτ. Λιβύης απειλεί τη ναυσιπλοΐα του Ισραήλ στη Μεσόγειο
Την Κυριακή 27/09 ο Μπ. Νετανιάχου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Μοχάμεντ των Εμιράτων στο Αμπού Ντάμπι
Πρώην σωματοφύλακας του Χανίγιε με βρετανική υπηκοότητα σχεδίαζε τζιχαντιστική επίθεση στην Ευρώπη
Ο Αλέξης Τσίπρας είπε με μια φράση τον μητσοτακικό εφιάλτη: «Έχουμε βουλγαρικούς μισθούς, γαλλικές τιμές και κινεζικές συνθήκες εργασίας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Πάμπλο Ιγκλέσιας επανεξελέγη την Κυριακή γενικός γραμματέας του Podemos, όπως ανέφερε πηγή του κόμματος.
Σύμφωνα με την πηγή, τα μέλη του κόμματος εξέλεξαν και πάλι τον Ιγκλέσιας στην ηγεσία, με μεγάλη πλειοψηφία, κατά τη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου που διεξάγεται στη Μαδρίτη.
Παράλληλα εγκρίθηκε το πρόγραμμα που είχε προτείνει ο 38χρονος καθηγητής πολιτικών επιστημών, ο οποίος υποστηρίζει τη διατήρηση της συμμαχίας του Podemos με την Ενωμένη Αριστερά, σε αντίθεση με τον βασικό αντίπαλό του, τον πολιτικό γραμματέα Ινίγο Ερεχόν, ο οποίος ζητούσε μια «στροφή» του κόμματος προς το κέντρο προκειμένου να μπορέσει να συνεργαστεί με τους Σοσιαλιστές (PSOE).
Ισπανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν επίσης ότι ο Ιγκλέσιας διατηρεί και την πλειοψηφία στην «Επιτροπή των Πολιτών», με 37 μέλη, ενώ ο Ερεχόν εξέλεξε 23 και η «Αντικαπιταλιστική Αριστερά» των Μιγκέλ Ουρμπάν και Τερέσα Ροντρίγκεθ 2.























































