ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»
Αλλοδαποί αγοράζουν τη Μύκονο - Βίλες «χρυσάφι» και χρυσές δουλίτσες «ρίαλ εστέιτ»
Η Χαμάς μεταφέρει πολλές από τις επιχειρήσεις της από το Κατάρ στην Τουρκία
Παρανάλωμα του πυρός 306.000 στρέμματα και ο Μητσοτάκης δηλώνει: «Όταν καίγεται ένα δάσος δεν σημαίνει ότι χάνεται...»
55χρονος Μυστράς: «Κρατούσα τον πατέρα μου στον καταψύκτη για να παίρνω τη σύνταξη» 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν από χιονοστιβάδα στο χιονοδρομικό κέντρο του Τιν (Tignes) στις Γαλλικές Άλπεις, όπως ανακοινώθηκε από τις τοπικές αρχές.
Οι αρχές πρόσθεσαν πως οι υπηρεσίες διάσωσης διεξάγουν έρευνες για να εντοπίσουν επιζώντες από μια ομάδα εννέα σκιέρ που παρασύρθηκαν από τη χιονοστιβάδα, η οποία σημειώθηκε σήμερα σε μια πλαγιά έξω από τις χιονοδρομικές πίστες. Οι πέντε από την ομάδα των εννέα σκιέρ εξακολουθούν να παραμένουν θαμμένοι κάτω από το χιόνι.
Το περιστατικό σημειώθηκε σε ύψος 2.100 μέτρων και ενώ τα γαλλικά χιονοδρομικά κέντρα είναι γεμάτα κόσμο, καθώς οι οικογένειες συρρέουν παραδοσιακά σ’ αυτά κατά τις χειμερινές σχολικές διακοπές.























































