Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο ΟΗΕ δεν “βλέπει” τα εγκλήματα των ναζί του Κιέβου

Ο ΟΗΕ δεν “βλέπει” τα εγκλήματα των ναζί του Κιέβου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τη βαθιά λύπη του εκφράζει το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών για την έκθεση του γραφείου του ύπατου αρμοστή του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα,η οποία δικαιολογεί τις τιμωρητικές ενέργειες του Κιέβου στη νοτιοανατολική Ουκρανία, αποκρύπτει τους θανάτους αμάχων και επιχειρεί να ρίξει τις ευθύνες για τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στις «φιλορωσικές δυνάμεις».

Η νέα έκθεση του ύπατου αρμοστή του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα, που παρακολουθεί την κατάσταση στην Ουκρανία, καλύπτει τη χρονική περίοδο μεταξύ 2 και 6 Μαΐου και επισημαίνει την αυξανόμενη τάση για «βίαιες συγκρούσεις» στη χώρα.

Συγκεκριμένα περιγράφει ότι «σε ορισμένες κρίσιμες αστικές περιοχές παρατηρείται μια αυξανόμενη τάση να πραγματοποιούνται διαδηλώσεις ομάδων που αντιτίθενται στο Κίεβο, οι οποίες συχνά οδηγούν σε βίαιες συγκρούσεις». Επίσης στην έκθεση του ΟΗΕ σημειώνεται ότι «στις περισσότερες περιπτώσεις η τοπική αστυνομία δεν έλαβε κανένα μέτρο για την πρόληψη της βίας, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις συνεργάστηκε ανοιχτά με τους επιτιθέμενους».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»

Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία

Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης

Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»

Συνάντηση Πούτιν-Γουίτκοφ: Χωρίς συμφωνία, αλλά χαρακτηρίστηκε «χρήσιμη και εποικοδομητική» από το Κρεμλίνο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr