ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Αρχεία Επστάιν: Πληροφορία στο FBI κάνει λόγο για «γυναίκα που δάγκωσε τον Τραμπ αφού εξαναγκάστηκε σε στοματικό έρωτα»
Φόβοι για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο: Προειδοποίηση Νετανιάχου για ισχύ «που δεν έχει ξαναδεί το Ιράν»
Γ. Τσατραφύλλιας: «Μπαίνουμε σε φάση ισχυρής κακοκαιρίας» - Πότε θα χτυπήσει την Αττική ισχυρή καταιγίδα
Αρχεία Έπσταϊν: Καταγγελίες στο FBI εμπλέκουν τον Τραμπ σε ασελγείς πράξεις
Ιράν: Δρόμοι της σφαγής - Παιδιά πυροβολούνται, πτώματα καίγονται με οξύ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το γύρο του κόσμου κάνουν οι συνταρακτικές φωτογραφίες νεαρών από την Ινδονησία, που τους μαστιγώνουν μέχρι να καταρρεύσουν επειδή το “έκακαν” εκτός γάμου.
Τη βαρβαρική τιμωρία επέβαλαν ισλαμιστές βουλευτές στο ζευγάρι για παραβίαση της σαρία, του ισλαμικού νόμου, που απαγορεύει τις σεξουαλικές επαφές μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας, εφόσον δεν είναι παντρεμένοι μεταξύ τους.
Η δημόσια μαστίγωση μπροστά σε τέμενος έγινε στην Μπάντα Άτσεχ, πρωτεύουσας του Άτσεχ, της μόνης επαρχίας στη χώρα, που εφαρμόζει πλήρως τη σαρία.

27χρονος Χεριζάλ μπιν Γιουνούς λιποθύμησε μετά από οκτώ ραβδισμούς. Τον εξέτασε γιατρός κι όταν είπε ότι ο νεαρός δεν έχει πρόβλημα τον επανέφεραν στη σκηνή και τον μαστίγωσαν άλλες 14 φορές, σύμφωνα με την ποινή που του είχε επιβάλλει τοπικό ισλαμικό δικαστήριο.
Ήταν ένας απ’ τους οκτώ συνολικά ανθρώπους που υπέστησαν δημόσιο ραβδισμό για παραβίαση της Σαρία.
Η τιμωρία αυτή επιβάλλεται επίσης σε όσους συλλαμβάνονται να τζογάρουν, να πίνουν αλκοόλ ή να έχουν ομοφυλοφιλικές σχέσεις.






















































