ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Υποκλοπές: Νέες σφοδρές αντιδράσεις για τoν Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Κων. Τζαβέλλα
Οι Ρώσοι της «τρίτης Ρώμης» αποκαλούν τον Αχρίδας ως... «Μακεδονίας» - Το μίσος του «Ρωσικού Κόσμου» για τους Έλληνες απειλεί
Ο Πειραιάς και η Ελευσίνα στο επίκεντρο του σινοαμερικανικού ανταγωνισμού, σύμφωνα με τον Economist
tagesschau: Σκάνδαλα συγκλονίζουν την ελληνική κυβέρνηση
Το Ιράν στρέφεται μέσω ξηράς σε ευρείας κλίμακας εξαγωγή καυσίμων λόγω του αμερικανικού αποκλεισμού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το γύρο του κόσμου κάνουν οι συνταρακτικές φωτογραφίες νεαρών από την Ινδονησία, που τους μαστιγώνουν μέχρι να καταρρεύσουν επειδή το “έκακαν” εκτός γάμου.
Τη βαρβαρική τιμωρία επέβαλαν ισλαμιστές βουλευτές στο ζευγάρι για παραβίαση της σαρία, του ισλαμικού νόμου, που απαγορεύει τις σεξουαλικές επαφές μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας, εφόσον δεν είναι παντρεμένοι μεταξύ τους.
Η δημόσια μαστίγωση μπροστά σε τέμενος έγινε στην Μπάντα Άτσεχ, πρωτεύουσας του Άτσεχ, της μόνης επαρχίας στη χώρα, που εφαρμόζει πλήρως τη σαρία.

27χρονος Χεριζάλ μπιν Γιουνούς λιποθύμησε μετά από οκτώ ραβδισμούς. Τον εξέτασε γιατρός κι όταν είπε ότι ο νεαρός δεν έχει πρόβλημα τον επανέφεραν στη σκηνή και τον μαστίγωσαν άλλες 14 φορές, σύμφωνα με την ποινή που του είχε επιβάλλει τοπικό ισλαμικό δικαστήριο.
Ήταν ένας απ’ τους οκτώ συνολικά ανθρώπους που υπέστησαν δημόσιο ραβδισμό για παραβίαση της Σαρία.
Η τιμωρία αυτή επιβάλλεται επίσης σε όσους συλλαμβάνονται να τζογάρουν, να πίνουν αλκοόλ ή να έχουν ομοφυλοφιλικές σχέσεις.























































