ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Το «γεωλογικό παράδοξο» των Βερμούδων: Μια αθέατη «σχεδία» κάτω από τον Ωκεανό
Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% - Ο Τσίπρας έως και 36%
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν προτίθενται να συζητήσουν την αγορά από μέρους της Άγκυρας των ρωσικών συστημάτων αντιαεροπορικής και αντιπυραυλικής άμυνας S-400 κατά την διάρκεια των προσωπικών συναντήσεων που θα έχουν στην Μόσχα στο διάστημα 9-10 Μαρτίου.
Την είδηση μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο Tass, επικαλούμενο τις δηλώσεις που έκανε την Τρίτη ο σύμβουλος του Τούρκου προέδρου Ιλνούρ Τσεβίκ κατά την διάρκεια συνέντευξη του, στο ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο «Ρωσία 24».
«Στην πρώτη θέση θα βρίσκονται τα οικονομικά ζητήματα, η εμπορική συνεργασία, η κατασκευή του πυρηνικού σταθμού, συν η τουρκική άμυνα και συγκεκριμένα η πώληση των S-400» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ιλνούρ Τσεβίκ, ο οποίος υπογράμμισε ιδιαίτερα, πως η αγορά των ρωσικών S-400 δεν πρέπει να δημιουργήσει στην Τουρκία προβλήματα με το ΝΑΤΟ καθώς, όπως είπε «πολλές χώρες της συμμαχίας χρησιμοποιούν ρωσικά οπλικά συστήματα και αμυντικά συστήματα».
Νωρίτερα ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ είχε επιβεβαιώσει τις πληροφορίες του τουρκικού τηλεοπτικού δικτύου NTV που μετέδωσε ότι ο Ερντογάν θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Μόσχα στις 9 και 10 Μαρτίου.
Το NTV είχε μεταδώσει ότι οι δύο πρόεδροι θα συναντηθούν αρχικά κατ’ ίδιαν και εν συνεχεία θα συμμετάσχουν στο Συμβούλιο Συνεργασίας σε επίπεδο κορυφής, ενώ ο εκπρόσωπος του Τούρκου προέδρου Ιμπραήμ Καλίν, σε δηλώσεις που είχε κάνει τις προηγούμενες μέρες, είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο, ότι οι ηγέτες των δύο χωρών θα συζητήσουν το θέμα της αγορά των S-400.






















































