ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Die Welt, Γερμανία, Δημοσιογράφοι, Ελευθερία Τύπου, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Ντενίζ Γιουτζέλ, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,


















































Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
DW: Τι γνωρίζουν οι γερμανικές Αρχές για την 16χρονη Λόρα
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου
«Εκρηκτική» δασκάλα της γιόγκα: Η 56χρονη μπαινόβγαινε σε ψυχιατρείο
Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας συνελήφθη για κατασκοπεία - Διακινούσε ΝΑΤΟϊκά σχέδια στην Κίνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Παράλογες» χαρακτήρισε το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών τις κατηγορίες του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος χαρακτήρισε Κούρδο αυτονομιστή και Γερμανό πράκτορα τον δημοσιογράφο της εφημερίδας Die Welt, Ντενίζ Γιουτζέλ.
Ο Γιουντζέλ, ο οποίος έχει τουρκική και γερμανική υπηκοότητα, προφυλακίστηκε από τις τουρκικές Αρχές με την κατηγορία της «τρομοκρατικής» προπαγάνδας.
«Δεν συνελήφθη επειδή ήταν ανταποκριτής της Die Welt», δήλωσε νωρίτερα ο κ. Ερντογάν σε εκδήλωση στην Κωνσταντινούπολη.
«…Αλλά επειδή αυτό το άτομο κρυβόταν στην γερμανική πρεσβεία ως μέλος του PKK και ως ένας Γερμανός πράκτορας επί ένα μήνα. Όταν τους ζητήσαμε να μας τον παραδώσουν για να τον δικάσουμε, αυτοί αρνήθηκαν», συμπλήρωσε ο Τούρκος πρόεδρος.
Ο κ. Ερντογάν κατηγόρησε εκ νέου τις γερμανικές Αρχές ότι «παρέχουν καταφύγιο σε τρομοκράτες», τονίζοντας ότι πρέπει «να δικαστούν».
Kαταδίκασε επίσης την ακύρωση στη Γερμανία των συγκεντρώσεων υπέρ του, όπου επρόκειτο να παραστούν Τούρκοι υπουργοί.























































