ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Die Welt, Γερμανία, Δημοσιογράφοι, Ελευθερία Τύπου, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Ντενίζ Γιουτζέλ, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Παράλογες» χαρακτήρισε το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών τις κατηγορίες του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος χαρακτήρισε Κούρδο αυτονομιστή και Γερμανό πράκτορα τον δημοσιογράφο της εφημερίδας Die Welt, Ντενίζ Γιουτζέλ.
Ο Γιουντζέλ, ο οποίος έχει τουρκική και γερμανική υπηκοότητα, προφυλακίστηκε από τις τουρκικές Αρχές με την κατηγορία της «τρομοκρατικής» προπαγάνδας.
«Δεν συνελήφθη επειδή ήταν ανταποκριτής της Die Welt», δήλωσε νωρίτερα ο κ. Ερντογάν σε εκδήλωση στην Κωνσταντινούπολη.
«…Αλλά επειδή αυτό το άτομο κρυβόταν στην γερμανική πρεσβεία ως μέλος του PKK και ως ένας Γερμανός πράκτορας επί ένα μήνα. Όταν τους ζητήσαμε να μας τον παραδώσουν για να τον δικάσουμε, αυτοί αρνήθηκαν», συμπλήρωσε ο Τούρκος πρόεδρος.
Ο κ. Ερντογάν κατηγόρησε εκ νέου τις γερμανικές Αρχές ότι «παρέχουν καταφύγιο σε τρομοκράτες», τονίζοντας ότι πρέπει «να δικαστούν».
Kαταδίκασε επίσης την ακύρωση στη Γερμανία των συγκεντρώσεων υπέρ του, όπου επρόκειτο να παραστούν Τούρκοι υπουργοί.























































