ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιγίτ Μπουλούτ, Ευρωπαϊκή Ένωση, Κυπριακό Ζήτημα, Κύπρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,


















































«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
Οι τουρκικές φυλλάδες «πανηγυρίζουν» για τη σχεδιαζόμενη αρπαγή ελληνικών θαλασσών από την πειρατική Τουρκία
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ
Τέλος η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ
Ρωσικό στόχο στο Ιόνιο επρόκειτο να πλήξει το Ουκρανικό στρατιωτικό drone «φορτωμένο» με 300 κιλά εκρηκτικών υλών;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τέλος ευρωπαϊκής λύσης για την Κύπρο δηλώνει ο σύμβουλος του Ερντογάν για θέματα οικονομίας Γιγίτ Μπουλούτ, όπως μεταδίδει η Καθημερινή Κύπρου.
Με αφορμή την ένταση στις σχέσεις Τουρκίας-Ε.Ε ο κ. Μπουλούτ υπενθύμισε σε Γερμανία και Ολλανδία ότι η Άγκυρα υποστηρίζει την επέμβαση του 1974 που γλύτωσε από σφαγή τα αδέλφια του τουρκικού έθνους στην Κύπρο.
Το Κυπριακό είναι αγώνας της Τουρκίας και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει τονίζει ο κ. Μπουλούτ.
Όσο η ΕΕ τηρεί σκληρή γραμμή στις σχέσεις της με Τουρκία η τουρκική πλευρά δεν πρόκειται να πραγματοποιήσει βήματα στο Κυπριακό, διαμηνύει ο στενός συνεργάτης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Η Τουρκία άλλωστε πλήρωσε το αντίτιμο στο Κυπριακό με αίμα και όσοι θέλουν να τροποποιήσουν το υφιστάμενο καθεστώς στην Κύπρο θα πρέπει να πληρώσουν ανάλογο αντίτιμο, προειδοποιεί σε σκληρό ύφος ο κ. Μπουλούτ.























































