Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Γερμανοί πολιτικοί παρακολουθούν “άναυδοι” (ως… χάνοι δηλαδή) τον Ερντογάν

Οι Γερμανοί πολιτικοί παρακολουθούν “άναυδοι” (ως… χάνοι δηλαδή) τον Ερντογάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Κανείς δεν έχει συμφέρον από μια κλιμάκωση» της έντασης, σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt, σχετικά με την αντιπαράθεση μεταξύ Γερμανίας και Τουρκίας, επισημαίνοντας πάντως πως «ο Ερντογάν θα πρέπει να ξέρει πού είναι τα όρια».

«Είναι εξοργιστικό ότι η τουρκική κυβέρνηση έχει στείλει στη φυλακή περισσότερους από 150 δημοσιογράφους και από την άλλη εγκαλεί τη Γερμανία για παραβίαση της ελευθερίας της γνώμης και του συνερχέσθαι» σημειώνει η εφημερίδα, προσθέτοντας:

«Από μέλη της γερμανικής κυβέρνησης ακούει κανείς συχνά τις τελευταίες ημέρες ότι σαν πολίτες έχουν μείνει άναυδοι από την τουρκική πολιτική, ωστόσο σαν πολιτικοί πρέπει να φανούν έξυπνοι και να δράσουν με οξυδέρκεια. Όλα αυτά είναι σωστά. Τώρα όμως ήρθε η ώρα να τα συνδυάσουν αυτά τα δύο στο μυαλό τους».

Όπως αναφέρει τέλος το δημοσίευμα, «απαιτείται σταθερότητα ώστε να υπερασπισθούν τις αξίες της ελευθερίας στη Γερμανία απέναντι στους εχθρούς της».

Το TRIBUNE ενημερώνει τους αναγνώστες του ότι οι φυλακισμένοι δημοσιογράφοι στην Τουρκία είναι 200 (και όχι περισσότεροι από 150).

Επίσης το TRIBUNE συμβουλεύει τους Γερμανούς πολιτικούς να πάψουν ως… χάνοι (άναυδοι) να παρακολουθούν τον Ερντογάν και να προετοιμαστούν για το χάος που τους ετοιμάζει.

Είναι γνωστό ότι οι Γερμανοί πολιτικοί ΔΕΝ φημίζονται για την οξυδέρκειά τους, δύο ήττες σε δύο απανωτούς Παγκόσμιους Πολέμους το έχουν αποδείξει, οπότε ας “ακονίσουν” τα μονοδιάστατα κεφάλια τους πριν ο Ερντογάν τους ανατινάξει τη χώρα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γερμανία: Όποιος κλείνει τραπέζι σε εστιατόριο και δεν πάει πληρώνει

Ο Τούρκος Χασάν Σακλανάν επιτέθηκε με μαχαίρι σε Ισραηλινούς αστυνομικούς στην Ιερουσαλήμ

Τι θα διδάσκεται στο μάθημα «Γαλάζια Πατρίδα» στα σχολεία της Τουρκίας

Η «Γαλάζια Πατρίδα» θα διδάσκεται στα τουρκικά σχολεία – «Αποδίδει» ο κατευνασμός Μητσοτάκη

Αναποτελεσματικές οι κυρώσεις σε Ρωσία και Ιράν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr