ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Το Ισραήλ υπέγραψε αμυντική συμφωνία με τη Κύπρο
Τέλος με απειλές ο Μπεκίρης από το γραφείο Μητσοτάκη στη Βουλή: «Θα τα πούμε στα δικαστήρια»
Το Ιράν «μάγκεψε» μετά τη συνάντηση με τους τρεις της Συμφωνίας της Μέκκας - Τι δήλωσε ο Μοχσέν Ρεζαΐ
Χιούστον: Ιμάμης κάλεσε σε εξισλαμισμό των ΗΠΑ - Λάθος ο «χορός» με λεσβίες για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης
Η Ιορδανία βομβάρδισε τζιχαντιστές στη νότια Συρία ως αντίποινα για τη σφαγή ελληνορθόδοξων στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Κανείς δεν έχει συμφέρον από μια κλιμάκωση» της έντασης, σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt, σχετικά με την αντιπαράθεση μεταξύ Γερμανίας και Τουρκίας, επισημαίνοντας πάντως πως «ο Ερντογάν θα πρέπει να ξέρει πού είναι τα όρια».
«Είναι εξοργιστικό ότι η τουρκική κυβέρνηση έχει στείλει στη φυλακή περισσότερους από 150 δημοσιογράφους και από την άλλη εγκαλεί τη Γερμανία για παραβίαση της ελευθερίας της γνώμης και του συνερχέσθαι» σημειώνει η εφημερίδα, προσθέτοντας:
«Από μέλη της γερμανικής κυβέρνησης ακούει κανείς συχνά τις τελευταίες ημέρες ότι σαν πολίτες έχουν μείνει άναυδοι από την τουρκική πολιτική, ωστόσο σαν πολιτικοί πρέπει να φανούν έξυπνοι και να δράσουν με οξυδέρκεια. Όλα αυτά είναι σωστά. Τώρα όμως ήρθε η ώρα να τα συνδυάσουν αυτά τα δύο στο μυαλό τους».
Όπως αναφέρει τέλος το δημοσίευμα, «απαιτείται σταθερότητα ώστε να υπερασπισθούν τις αξίες της ελευθερίας στη Γερμανία απέναντι στους εχθρούς της».
Το TRIBUNE ενημερώνει τους αναγνώστες του ότι οι φυλακισμένοι δημοσιογράφοι στην Τουρκία είναι 200 (και όχι περισσότεροι από 150).
Επίσης το TRIBUNE συμβουλεύει τους Γερμανούς πολιτικούς να πάψουν ως… χάνοι (άναυδοι) να παρακολουθούν τον Ερντογάν και να προετοιμαστούν για το χάος που τους ετοιμάζει.
Είναι γνωστό ότι οι Γερμανοί πολιτικοί ΔΕΝ φημίζονται για την οξυδέρκειά τους, δύο ήττες σε δύο απανωτούς Παγκόσμιους Πολέμους το έχουν αποδείξει, οπότε ας “ακονίσουν” τα μονοδιάστατα κεφάλια τους πριν ο Ερντογάν τους ανατινάξει τη χώρα.






















































