ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γερμανία, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ισλάμ, Μαντίλα, Μουσουλμάνοι, Ολλανδία, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,


















































Μααρίβ: Μεγαλύτερη απειλή για το Ισραήλ η Τουρκία παρά το Ιράν
Δίδυμοι σεισμοί 7,5 και 7,2 Ρίχτερ έπληξαν τη Βενεζουέλα
Άγριο φονικό στην Καλλιθέα με νεκρό έναν 15χρονο - Ήταν γνώριμος των Αρχών
Ο Αβραμόπουλος προσέφυγε στον Άρειo Πάγο: Ζητά την ακύρωση του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης
Ισχυρός σεισμός 6,9 Ρίχτερ στη βόρεια Ιαπωνία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέα επίθεση κατά της ΕΕ, με αφορμή αυτή τη φορά την ισλαμική μαντίλα, εξαπέλυσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος δεν παρέλειψε να κατηγορήσει και πάλι, τη Γερμανία και την Ολλανδία για “αντιτουρκικά” αισθήματα.
Ο Τούρκος πρόεδρος χαρακτήρισε ντροπή την απόφαση της ΕΕ για απαγόρευση της μαντίλας και τάχθηκε κατά της ευρωπαϊκής Δικαιοσύνης.
«Η εν λόγω απόφαση ξεκίνησε σύγκρουση μεταξύ της ημισελήνου και του σταυρού. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση», είπε ο Τούρκος πρόεδρος.
Επίσης, κατηγόρησε τη Γερμανία ότι ηγείται της «αντιτουρκικής εκστρατείας» στην Ευρώπη, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας, Μαρκ Ρούτε, έχει χάσει τη φιλία της Τουρκίας.























































