ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντόνιο Γκουτέρες, Ενέργεια, Κυπριακό Ζήτημα, Κύπρος, Μπόρις Τζόνσον, Νίκος Αναστασιάδης, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ),


















































Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου
Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Προετοιμάζουν οι ΗΠΑ χερσαία επιχείρηση στο εσωτερικό του Ιράν;
Η Ρωσία παραδίδει drones στο Ιράν για την ενίσχυση των δυνατοτήτων του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Κυπριακό, τα ενεργειακά και οι επενδύσεις θα βρίσκονται στο επίκεντρο των επαφών του προέδρου Νίκου Αναστασιάδη στις ΗΠΑ, για τις οποίες αναχωρεί την Κυριακή.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης, δήλωσε στις συναντήσεις του με τον γενικό γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες και τον Βρετανό υπουργό Εξωτερικών, Μπόρις Τζόνσον, ο πρόεδρος Αναστασιάδης θα παρουσιάσει την παρούσα κατάσταση πραγμάτων και θα εξηγήσει, γιατί δεν διεξάγονται συνομιλίες.
Παράλληλα θα υποδείξει πως, όταν ξαναρχίσει ο διάλογος δεν θα πρέπει να προβάλλονται θέσεις εκτός των αρχών και των αξιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του πλαισίου επίλυσης του Κυπριακού.
Ο κ. Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε και στην παρουσία του προέδρου Αναστασιάδη σε επενδυτικό φόρουμ, που διοργανώνεται αποκλειστικά για την Κύπρο και στις συναντήσεις που θα έχει με επικεφαλής ενεργειακών κολοσσών, που ενεργοποιούνται στην Κύπρο.
Ο κ. Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι η κυπριακή κυβέρνηση θα αντιδράσει στην τουρκική άσκηση, που διεξάγεται στα ανοικτά της Πάφου, με σοβαρότητα, σύνεση, ψυχραιμία.























































