ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο ρόλος του Ισραήλ στη διάσωση του Αμερικανού ιπτάμενου στο Ιράν
Η Χαμιντέ Σολεϊμανί Αφσάρ ζούσε στο Λος Άντζελες πριν από τη σύλληψή της από τις αμερικανικές Αρχές
«Διαζύγιο» Καρυστιανού-Γρατσία - Την παρέσυρε, λένε, ακροδεξιά και την... «έκαψε»
Το ραδιενεργό νέφος «θα αφανίσει τη ζωή» στις χώρες του Κόλπου, προειδοποιεί ο Ιρανός Υπουργός Εξωτερικών
Τραμπ σε Ιράν: «Ανοίξτε τα γ@μημένα Στενά, τρελοί μπάστ@ρδοι, αλλιώς θα ζήσετε στην Κόλαση - ΑΠΛΑ ΔΕΙΤΕ! Δόξα τω Αλλάχ»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εκτόξευσε εκ νέου τα βέλη του εναντίον της Ευρώπης, υποστηρίζοντας ότι βλέπει σε εκείνη μια «ήπειρο που σαπίζει» και αποτελεί το «κέντρο του ναζισμού».
«Η Ευρώπη δεν έχει πλέον τίποτα να μας πει, ούτε σε εμάς ούτε σε κανέναν άλλο. Ενώπιόν μας βρίσκεται μια ήπειρος που σαπίζει» δήλωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε μια ομιλία στο Μπαλικεσίρ.
«Τα ρατσιστικά κόμματα κρατούν τους ηγέτες και τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις στην παλάμη του χεριού τους» σημείωσε ο επικεφαλής του τουρκικού κράτους.
«Η Ευρώπη δεν είναι πλέον το κέντρο της Δημοκρατίας, των ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και των ελευθεριών, όμως εκείνη των πιέσεων, της βίας και του ναζισμού» σύμφωνα με τον ίδιο.
Ενώ απομένουν 10 ημέρες από το κρίσιμο δημοψήφισμα για τη συνταγματική αναθεώρηση, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στοχεύει να κεφαλαιοποιήσει την οργή που πυροδότησε στην Τουρκία η απαγόρευση των συγκεντρώσεων υπέρ του στην Ευρώπη.























































