ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ο Νετανιάχου σκοπεύει να καταγγείλει την Τουρκία στον Τραμπ
Συρία: Το τζιχαντιστικό καθεστώς της Δαμασκού επιτέθηκε στους Κούρδους στο Χαλέπι
Αποκάλυψη Politico: Πυρηνική συνεργασία Γαλλίας και Ρωσίας στη Γερμανία εν μέσω πολέμου στην Ουκρανία
Συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν Ρώσους στρατιώτες να «ακονίζουν μαχαίρια για κανιβαλισμό» λόγω έλλειψης εφοδίων
Η τρομακτική επιστροφή του Ισλαμικού Κράτους - Οι τζιχαντιστές «επιστρατεύουν» την Τεχνητή Νοημοσύνη 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε αναφέρθηκε την Τρίτη στον κίνδυνο εγκαθίδρυσης δικτατορίας στην Τουρκία στην περίπτωση που επικρατήσει το «ναι» στο δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου για τη συνταγματική αναθεώρηση και την ενίσχυση των προεδρικών εξουσιών.
Ερωτηθείς, κατά τη διάρκεια συζήτησης που οργάνωσε το Der Spiegel, σχετικά με το ενδεχόμενο ο Ταγίπ Ερντογάν να επιχειρεί με αυτή την αναθεώρηση να εγκαθιδρύσει «ένα αυταρχικό καθεστώς, ήτοι μια δικτατορία» στην χώρα του, ο Β.Σόιμπλε απάντησε ότι «πράγματι, μπορούμε να αντιληφθούμε, ως κάτι τέτοιο, το συγκεκριμένο σχέδιο συνταγματικής αναθεώρησης».
«Και όταν παρατηρούμε την εξέλιξή του Τ.Ερντογάν τα τελευταία χρόνια, μπορούμε σίγουρα να βρούμε πολλούς λόγους και να αναλύσουμε» τί συνέβη, «όμως στην πραγματικότητα υπάρχουν ενδείξεις που προκαλούν ανησυχία» συμπλήρωσε ο ίδιος.






















































