ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Τελευταία προειδοποίηση - Τελεσίγραφο της ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα σε Μητσοτάκη και στο «σκυλάκι» του: «Μιλήστε με ονόματα όχι με
Άμτζαντ Τάχα: Η Μουσουλμανική Αδελφότητα σε αναζήτηση έδρας στην Ευρώπη
Γάζα: Παλαιστίνιοι πολιτοφύλακες καταδιώκουν τζιχαντιστές της Χαμάς
«Μπλε τσουνάμι» σάρωσε το Κογκρέσο - Στον έλεγχο των Δημοκρατικών Γερουσία και Βουλή των Αντιπροσώπων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αντιμέτωποι με απέλαση από την Κίνα βρίσκονται οκτώ Βορειοκορεάτες πολίτες που είχαν διαφύγει από την πατρίδας τους και συνελήφθησαν από τις αστυνομικές Αρχές της Κίνας τον Μάρτιο, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Με την ίδια τύχη κινδυνεύει και ένας πάστορας που κατηγορείται ότι βοήθησε τους Βορειοκορεάτες να διαφύγουν από την Βόρεια Κορέα και να εισέλθουν σε κινεζικό έδαφος.
Οι Aρχές εντόπισαν τους οκτώ Βορειοκορεάτες στα μέσα Μαρτίου, κατά τη διάρκεια τυχαίου ελέγχου της τροχαίας.
Η σύλληψή τους ανακοινώθηκε σε μία περίοδο που οι ΗΠΑ ζητούν επανειλημμένως από την Κίνα να ασκήσει επιπλέον πίεση στην Πιονγκάνγκ, που επιδίδεται συστηματικά σε βαλλιστικές ασκήσεις, στο πλαίσιο του πυρηνικού προγράμματός της.























































