ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ισλαμιστές, Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP), Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,


















































«Διαζύγιο» Καρυστιανού-Γρατσία - Την παρέσυρε, λένε, ακροδεξιά και την... «έκαψε»
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για θάνατο του Ανώτατου Ηγέτη Μοτζτάμπα Χαμενεΐ στην Κουμ
Ιρανικά Μέσα δημοσίευσαν ταυτότητα Αμερικανίδας στρατιώτη που βρέθηκε στα συντρίμμια αεροσκάφους
Το βωμολόχο τελεσίγραφο Τραμπ προς το Ιράν αποκαλύπτει ότι βρίσκεται σε δεινή θέση
Δρ. Γκαργκάς: Η ιρανική επιθετικότητα θα εδραιώσει τον ρόλο των ΗΠΑ στην περιοχή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε έκτακτο συνέδριο προχωρά στις 21 Μαΐου, το κυβερνών Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP), στην Τουρκία, κατά τη διάρκεια του οποίου ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία του κόμματος μετά τη νίκη του στο δημοψήφισμα για την ενίσχυση των εξουσιών του, μετέδωσαν σήμερα τουρκικά ΜΜΕ.
Η αποκατάσταση των δεσμών μεταξύ του προέδρου και του κόμματός του είναι μία από τις βασικές παραμέτρους της συνταγματικής μεταρρύθμισης που εγκρίθηκε από το δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου.
Το ενημερωτικό δίκτυο NTV και η εφημερίδα Hürriyet, που επικαλέστηκαν έναν αξιωματούχο του ισλαμοσυντηρητικού κόμματος, έκαναν γνωστό ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του κόμματος, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου του AKP, που κυβερνά την Τουρκία από το 2002.
Ο Ερντογάν, που συνίδρυσε το AKP το 2001, αποχώρησε από την προεδρία του κόμματος το 2014, όταν εξελέγη επικεφαλής του τουρκικού κράτους.























































