ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.) ράπισε την «Αντουανέττα» της ΝΔ βουλευτή Κουλκουδίνα - Τον έβαλε στη θέση του!
Νετανιάχου: Ο Ερντογάν είναι τύραννος, απειλεί την Ελλάδα, κατέχει τη βόρεια Κύπρο - Ισραηλινή Πρεσβεία Αθήνα: «Η ασφάλεια, η σταθερότητα
Δημοσκόπηση Metron: ΝΔ 25,1%, ΕΛΑΣ 13,1%, ΠΑΣΟΚ 10,5% - Σε λάθος πορεία η χώρα λένε 2 στους 3
Ο τραμπούκος-πειρατής Ερντογάν επιχειρεί με μαφιόζικες υποκρισίες να εμφανιστεί ως δήθεν φίλος και σύμμαχος της Ελλάδας
Η Σομαλιλάνδη θα ήθελε ισραηλινή βάση στο έδαφός της και συμμαχία με το Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην μετάθεση των προγραμματισμένων για τις 18 Ιουνίου εκλογών κατά μια εβδομάδα, συμφώνησαν στα Τίρανα, ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα και ο ηγέτης της αντιπολίτευσης, Λουλζίμ Μπασά αφού όπως ανακοίνωσαν αμέσως μετά τη νέα συνάντησή τους, που κράτησε πέντε ώρες, οι κάλπες στην Αλβανία θα στηθούν στις 25 Ιουνίου.
Αίρεται έτσι, εκτός απροόπτου, το πολιτικό αδιεξοδο που είχε δημιουργηθεί από τις αρχές του χρόνου και για να εκτονωθεί η κατάσταση χρειάστηκε να μεταβεί στα Τίρανα και να ασκήσει πιέσεις στις δυο πλευρές ο βοηθός αναπληρωτής ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, κ.Χοϊτ Γι.
Η συμφωνία προβλέπει, επίσης, την συμμετοχή στην κυβέρνηση που θα διενεργήσει τις εκλογές έξι υπηρεσιακών υπουργών, οι οποίοι θα καταλάβουν πόστα νευραλγικά για την ομαλή διεξαγωγή της ψηφοφορίας, όπως Εσωτερικών, Δικαιοσύνης, Οικονομικών κ.α.
Ο Έντι Ράμα δεν θα παραιτηθεί, όπως αξίωνε η αντιπολίτευση και θα έχει θέση υπηρεσιακού αντιπροέδρου της κυβέρνησης, ενώ, μεταξύ άλλων, θα ορίσει δικό του πρόσωπο, ως πρόεδρο της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, αλλά και Συνήγορο του Πολίτη.























































