ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Θερινό Ηλιοστάσιο: Η μεγαλύτερη ημέρα του έτους - Κορύφωση της ηλιακής ισχύος
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Λαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα της Βραζιλίας ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον κυβερνητικό συνασπισμό του Μισέλ Τέμερ, μετά τον σάλο που έχει προκληθεί από τις αποκαλύψεις ότι ο Βραζιλιάνος πρόεδρος εμπόδισε τη λειτουργία της δικαιοσύνης στο μεγαλύτερο σκάνδαλο διαφθοράς στην ιστορία της χώρας.
Το κόμμα ανακοίνωσε σε δήλωσή του ότι ο υπουργός Πολιτισμού Ρομπέρτο Φρέιρε είχε ήδη παραιτηθεί, αλλά ότι το έτερο μέλος του υπουργικού συμβουλίου, ο υπουργός Άμυνας Ραούλ Γιούνγκμαν, θα παραμείνει για λόγους εξασφάλισης της άμυνας και ασφάλειας της χώρας κατά τη διάρκεια της κρίσης και αβεβαιότητας.
Χθες ο Τέμερ απέρριψε τις εκκλήσεις να παραιτηθεί, αψηφώντας τις καταγγελίες πως συζητούσε τη δωροδοκία ενός πιθανού μάρτυρα στο σκάνδαλο διαφθοράς, προκειμένου να εξαγοραστεί η σιωπή του.
Οι νέες αποκαλύψεις εγείρουν αμφιβολίες για το κατά πόσο θα μπορέσει να εφαρμόσει τα μέτρα λιτότητας που η κυβέρνησή του προωθεί στο Κογκρέσο, ενώ προκάλεσαν πανικό στο χρηματιστήριο (-10%) και ώθησαν σε μεγάλη πτώση τη συναλλαγματική ισοτιμία του βραζιλιάνικου νομίσματος (-5,46%) έναντι του δολαρίου.























































