ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευρωπαϊκή Ένωση, Ιορδανία, Κυπριακό Ζήτημα, Κύπρος, Νίκος Αναστασιάδης, Φεντερίκα Μογκερίνι,


















































Η Αστυνομία προειδοποιεί για ιστοσελίδα-απάτη μέσω της οποίας κλέβουν τραπεζικούς λογαριασμούς
Φλέγεται ξανά ο Κόλπος: Ανταλλαγή στρατιωτικών πληγμάτων μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν στα Στενά του Ορμούζ
Κι όμως, γίνεται: Ο Μάκης που κέρδισε το Eurojackpot κερνάει ακόμη κι όταν δεν είναι εκεί – Η έκπληξη που
Η AHEPA αντιτίθεται στην πώληση κινητήρων τζετ ύψους 700 εκατομμυρίων δολαρίων στην Τουρκία, επιστολή προς τον Πρόεδρο Τραμπ
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι οι 57 από τους 58 Κρητικούς αγρότες για παράνομες επιδοτήσεις - Δήλωναν εκτάσεις στην Καστοριά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την πρόταση του για μια νέα διάσκεψη στη Γενεύη, ανέπτυξε ο πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με την αρμόδια της Ε.Ε. για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Ασφάλειας, Φεντερίκα Μογκερίνι.
Οι επαφές των δύο πλευρών πραγματοποιήθηκαν στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, το οποίο λαμβάνει χώρα στο Αμμάν της Ιορδανίας.
Ο κ. Αναστασιάδης θα έχει το Σάββατο διμερή συνάντηση με τον βασιλιά της Ιορδανίας, Αμπντάλα Β’, κατά τη διάρκεια της οποίας θα συζητηθούν οι περιφερειακές εξελίξεις, θέματα καταπολέμησης της τρομοκρατίας, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό.
Την Κυριακή, ο Κύπριος πρόεδρος θα συμμετάσχει σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, στην οποία θα λάβουν επίσης μέρος ο πρόεδρος της Αιγύπτου, ο πρόεδρος της Παλαιστίνης, ο πρωθυπουργός της Γεωργίας κ.α.























































