ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ουκρανία: Πρόκληση η επίσκεψη Μεντβέντεφ στην Κριμαία

Ουκρανία: Πρόκληση η επίσκεψη Μεντβέντεφ στην Κριμαία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κριμαία, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, Ουκρανία,

Εσκεμμένη πρόκληση χαρακτήρισε το Κίεβο την αιφνιδιαστική επίσκεψη του Ρώσου πρωθυπουργού Ντμίτρι Μεντβέντεφ στην Κριμαία καταγγέλλοντας ότι η Ρωσία στοχεύει στην αποσταθεροποίηση της χώρας κατά τη σημερινή ημέρα των προεδρικών εκλογών.

“Μία επίσκεψη του Ρώσου πρωθυπουργού στην κατεχόμενη Ουκρανία την ημέρα των προεδρικών εκλογών είναι ιδιαιτέρως προσβλητική και αποτελεί εσκεμμένη πρόκληση με στόχο την αποσταθεροποίηση της κατάστασης στη χώρα”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών.

Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, ο Πέτρο Ποροσένκο, ένας δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας της σοκολατοποιίας, προηγείται σημαντικά των αντιπάλων του στις προεδρικές εκλογές, στις οποίες αναμένεται ότι η συμμετοχή θα είναι υψηλή. Αν ουδείς υποψήφιος κερδίσει πάνω από το 50% των ψήφων, ένας δεύτερος γύρος θα διεξαχθεί στις 15 Ιουνίου.

Ωστόσο, στις ανατολικές περιοχές, λίγα εκλογικά τμήματα ήταν ανοιχτά. Στο Ντονέτσκ, οι δρόμοι ήταν άδειοι και τα εκ

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Βουλγαρία μπλοκάρει τις ευρωπαϊκές κυρώσεις κατά του Ρώσου Πατριάρχη Κυρίλλου

Νίκος Δένδιας για ουκρανικό drone: Εκτιμώ την καθυστερημένη συγγνώμη της Ουκρανίας αλλά «υπάρχει ποινικό αδίκημα»

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η ΕΕ προτείνει το 21ο πακέτο κυρώσεων της ΕΕ κατά της Ρωσίας

Η Ουκρανία ζήτησε συγγνώμη από την Ελλάδα για το drone στη Λευκάδα

«Πόρτα» Πούτιν σε Ζελένσκι: «Όχι» σε συνάντηση – Πρώτα να καταλήξουμε σε μια λύση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr