Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Ασπίδα” προστασίας Τραμπ στον γαμπρό του για την έρευνα για επαφές με Ρώσους

“Ασπίδα” προστασίας Τραμπ στον γαμπρό του για την έρευνα για επαφές με Ρώσους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την πλήρη στήριξή του στον γαμπρό του, Τζάρεντ Κούσνερ, εξέφρασε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, μετά τις εντονότατες αντιδράσεις που προκάλεσαν οι πληροφορίες περί επαφών του πρώτου με τη Μόσχα τον περασμένο Δεκέμβριο για την οργάνωση ενός μυστικού δικτύου επικοινωνίας με την Ρωσία.

«Ο Τζάρεντ κάνει ουσιαστική δουλειά για την χώρα. Του έχω πλήρη εμπιστοσύνη. Έχει το σεβασμό όλων κι εργάζεται για την υλοποίηση προγραμμάτων που θα εξοικονομήσουν δισεκατομμύρια δολάρια για την χώρα μας. Επιπρόσθετα και ίσως πιο ουσιαστικά, είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος» δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με την εφημερίδα «The New York Times».

Νωρίτερα ο Τραμπ επιτέθηκε στα αμερικανικά ΜΜΕ με σειρά αναρτήσεων του στο Twitter, υποστηρίζοντας ότι οι περισσότερες «διαρροές» πληροφοριών από τον Λευκό Οίκο, είναι «κατασκευασμένες ειδήσεις».

Μετά την επιστροφή του Αμερικανού προέδρου στην Ουάσιγκτον από την περιοδεία που πραγματοποίησε στη Σαουδική Αραβία, το Ισραήλ, το Βατικανό, τις Βρυξέλλες και τη Σικελία, ο Λευκός Οίκος βρίσκεται εκ νέου αντιμέτωπος με το ζήτημα που έχει προκύψει αναφορικά με πιθανούς προεκλογικούς δεσμούς του Τραμπ με την Ρωσία.

Την υπόθεση αυτή διερευνούν το FBI, το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης, αλλά και αρμόδιες επιτροπές του αμερικανικού Κογκρέσου.

Οι πληροφορίες από την αμερικανική πρωτεύουσα αναφέρουν ότι οι συνεργάτες του προέδρου στον Λευκό Οίκο προετοιμάζουν τη λειτουργία «μιας αίθουσας κατάστασης ανάγκης» προκειμένου ν’ αντιμετωπίσουν την υπόθεση, η οποία έχει αρχίσει να εξελίσσεται σε κυρίαρχο ζήτημα για την προεδρία Τραμπ.

Σύμβουλοι του Τραμπ δήλωσαν ότι ο ίδιος αναμένεται να συναντηθεί με δικηγόρους μέχρι την επόμενη Κυριακή, προκειμένου να εξεταστούν νομικά ζητήματα γύρω από το θέμα που έχει προκύψει, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «The New York Times».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μπλίνκεν για επίθεση στο Ιράν: Οι ΗΠΑ δεν συμμετείχαν σε καμία επιθετική επιχείρηση

«Παζάρι» ΗΠΑ-Ισραήλ: «Ναι» σε επιχείρηση στη Ράφα σε αντάλλαγμα με περιορισμένη επίθεση στο Ιράν

Γερμανία: Ρώσοι κατάσκοποι σχεδίαζαν δολιοφθορές σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις και σιδηροδρόμους

Θεοκράτες «κότες» του Ιράν: Ο υπ. Εξωτερικών διαβεβαιώνει ότι δεν επιδιώκει την εξάπλωση της έντασης με το Ισραήλ

Στ. Κασσελάκης από Ουάσιγκτον: Δεν νοείται ελληνοτουρκικός διάλογος χωρίς το Κυπριακό

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr