ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γερμανία, Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν PKK, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Τουρκία,


















































Πρωτοφανές περιστατικό σε τραμ: Νεαροί παρενοχλούσαν τους επιβάτες με ερωτικό βοήθημα
Α. Σαμαράς στο Best TV : Ο Μητσοτάκης είναι το χάος - Πέθανε η λαϊκή ψυχή της ΝΔ (βίντεο)
Νεκρός ο Σαΐφ αλ Ισλάμ Καντάφι - Πληροφορίες από το περιβάλλον της οικογένειας στο Al Arabiya
Χίος: Τουλάχιστον 14 νεκροί μετανάστες - Τραυματίες 2 λιμενικοί μετά από συμπλοκή με σκάφος διακινητών
Έγγραφα υποδηλώνουν σχέδιο του Επστάιν για τη δημιουργία «ανώτερης δεξαμενής γονιδίων» μέσω θυμάτων 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Λίγες ημέρες πριν επισκεφθεί την Τουρκία ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, μιλώντας στην εφημερίδα Bild, υποστήριξε ότι η καταπολέμηση του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK) και ιδίως η εξάλειψη των οικονομικών πόρων σε γερμανικό έδαφος είναι προς το συμφέρον του Βερολίνου.
«Είναι απολύτως προς το συμφέρον μας να μην αφήσουμε κανένα περιθώριο για τις δραστηρίοτητες του ΡΚΚ σε γερμανικό έδαφος και για την εξάλειψη οικονομικών πόρων του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γκάμπριελ.
Το PKK είναι απαγορευμένη οργάνωση στη Γερμανία εξαιτίας της εμπλοκής του σε λαθρεμπόριο όπλων.
Οι δηλώσεις του Γερμανού κορυφαίου διπλωμάτη έρχονται μετά την προσπάθεια να αμβλυνθούν οι αντιδράσεις ανάμεσα στις δύο χώρες μετά την άρνηση των τουρκικών αρχών να επιτρέψουν σε Γερμανούς βουλευτές να επισκεφθούν την αεροπορική βάση του Ιντσιρλίκ, όπου βρίσκονται Γερμανοί στρατιώτες, ως αντίποινα καθώς το Βερολίνο χορήγησε άσυλο σε Τούρκους αξιωματικούς που κατηγορούνται για τη συμμετοχή τους στην απόπειρα πραξικοπήματος.























































