ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ιράν, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τεχεράνη, Τζιχαντιστές,

















































Φοβισμένος Ερντογάν: Το Ισραήλ ενδέχεται να στοχοποιήσει την Τουρκία στο μέλλον
Λιβύη: Το «άκυρο» ανυπόστατο τουρκολυβικό μνημόνιο και οι ενστάσεις για την Κρήτη
Ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών διαχώρισε τη θέση του από τα κομματικά σχέδια της Καρυστιανού
Μήνυμα Οτσαλάν: «Ο σοσιαλισμός οφείλει να είναι ο αγώνας για την απελευθέρωση των λαών»
Αίγιο: Από τι πέθανε ο 43χρονος ασθενής που είχε γρονθοκοπήσει γιατρό στο νοσοκομείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι δράστες των τρομοκρατικών επιθέσεων στην Τεχεράνη, οι οποίες είχαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους πολλοί άνθρωποι και να τραυματιστούν δεκάδες άλλοι, ήταν Ιρανοί, δήλωσε ο αναπληρωτής επικεφαλής του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας της Ισλαμικής Δημοκρατίας στην ιρανική κρατική τηλεόραση.
«Για την ταυτότητα των δραστών της επίθεσης, πρέπει να πω ότι ήσαν από διάφορες περιοχές του Ιράν και είχαν ενταχθεί στο Ντάες», δήλωσε ο Ρεζά Σαϊφολχαΐ.
Στο μεταξύ, ο αριθμός των ανθρώπων οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους στις επιθέσεις που διαπράχθηκαν με τη χρήση όπλων και βομβών στην Τεχεράνη αυξήθηκε σε δεκατρείς, δήλωσε ο υφυπουργός Εσωτερικών του Ιράν στο κρατικό ιρανικό τηλεοπτικό δίκτυο IRIB.
Σύμφωνα με τον Μοχαμάντ Χουσεΐν Ζολφαγαρί, άλλοι 43 άνθρωποι τραυματίστηκαν στις επιθέσεις, την ευθύνη για τις οποίες ανέλαβε η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος.






















































