ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ηλιούπολη: Συνελήφθη 33χρονος πορνοστάρ γιατί είχε βγάλει στο «κλαρί» δύο 16χρονες
Οι στολές της Διαστημικής Δύναμης του Τραμπ προκαλούν αντιδράσεις
Στη Γερμανία «καταριούνται» τον Μερτς για την εκλογική νίκη του AfD
Το Ισραήλ χάνει γιατρούς με σχεδόν πενταπλάσιο ρυθμό από ό,τι στο παρελθόν
Νέα οδική γέφυρα Ρωσίας-Βόρειας Κορέας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ελεύθερος αφέθηκε από τις τουρκικές Αρχές την Τετάρτη ο πατέρας του Τούρκου μπασκετμπολίστα του NBA, Ενές Καντέρ, ο οποίος είχε συλληφθεί ως ύποπτος γιουλενιστής.
Το δικαστήριο της Ραιδεστού (Τεκιρντάγ), στην ανατολική Θράκη άφησε ελεύθερο τον καθηγητή ιατρικής Μεχμέτ Καντέρ που είχε συλληφθεί την Παρασκευή της περασμένης εβδομάδας.
Ο μπασκετμπολίστας Ενές Καντέρ, που δεν έχει κρύψει τη συμπάθειά του για το θρησκευτικό κίνημα του Φετουλάχ Γκιουλέν, διαλάλησε παγκοσμίως τη σύλληψη του πατέρα του με αναρτήσεις στο Twitter, ενώ είχε διαμαρτυρηθεί έντονα ισχυριζόμενος ότι ο πατέρας του συνελήφθη για να εκδικηθούν εκείνον, εξαιτίας της κριτικής που ασκεί το καθεστώς του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Οι τουρκικές Αρχές έχουν εκδώσει ένταλμα σύλληψης για τον 26χρονο παίκτη του NBA, τον οποίο κατηγορούν ως μέλος “ένοπλης τρομοκρατικής οργάνωσης”.
Η τουρκική κυβέρνηση θεωρεί ενορχηστρωτή της αποτυχημένης απόπειρας πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου 2016 τον Φετουλάχ Γκιουλέν. Ο ίδιος αρνείται κάθε ανάμιξη.
Οι οπαδοί του Γκιουλέν στην Τουρκία και στην τουρκική διασπορά καταδιώκονται από τις τουρκικές Αρχές κατηγορούμενοι ως προδότες, συνωμότες και πραξικοπηματίες.























































