ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κόμμα Καρυστιανού: Βαριές καταγγελίες από 22 πρώην στελέχη της Ελπίδας για τη Δημοκρατία
Παρανάλωμα του πυρός 306.000 στρέμματα και ο Μητσοτάκης δηλώνει: «Όταν καίγεται ένα δάσος δεν σημαίνει ότι χάνεται...»
ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στη Βόρεια Καρολίνα - Αναφορές για πολλούς νεκρούς
Η Ρωσία έπληξε τρία ακόμη εμπορικά πλοία στη Μαύρη Θάλασσα (βίντεο)
Έξι χρόνια από τη μερική οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου - Νίκος Δένδιας: «Κατοχυρώσαμε το εθνικό συμφέρον»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Απίστευτο κι όμως αληθινό αφού Ρώσοι μαφιόζοι έθαψαν ζωντανό, σε νεκροταφείο της Μόσχας, έναν 41χρονο επιχειρηματία επειδή τους χρωστούσε χρήματα.
Ο Khikmet Salaev θάφτηκε ζωντανός στο νεκροταφείο Lyubertsy, επειδή χρωστούσε 30 εκατομμύρια ρούβλια (470.000 ευρώ).
Ωστόσο οι μαφιόζοι που τον έθαψαν, του επέτρεψαν να έχει μαζί του το κινητό του τηλέφωνο. Έτσι κατάφερε και ειδοποίησε τον αδερφό του για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν.
Ο 36χρονος Ismail κατέβαλε 1,2 εκατ. ρούβλια και πήρε οδηγίες για το πού ήταν θαμμένος ο αδερφός του, με τον Khikmet να έχει μόνο μερικά σπασμένα πλευρά, παρά το γεγονός ότι έμεινε θαμμένος για 4 ώρες.























































