Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στις φλόγες Πύργος 27 ορόφων στο Λονδίνο (βίντεο)

Στις φλόγες Πύργος 27 ορόφων στο Λονδίνο (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε Πύργο 27 ορόφων (Grenfell Tower) στα δυτικά του Λονδίνου τις πρώτες πρωινές της Τετάρτης.

Αδιευκρίνιστος αριθμός ανθρώπων έχουν τραυματιστεί από την φωτιά, ενώ σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες αναφορές βρετανικών ΜΜΕ, ορισμένοι ένοικοι είχαν εγκλωβιστεί, ενώ κάποιοι άλλοι ζητούσαν βοήθεια από τα παράθυρα του κτηρίου.

Στο σημείο βρίσκονται 40 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και 200 πυροσβέστες, ιδιαίτερα δραματική ήταν η επιχείρηση εκκένωσης του Πύργου.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία έχει αποκλείσει την κυκλοφορία στους γύρω δρόμους προκειμένου να διευκολύνει τις πυροσβεστικές δυνάμεις στο έργο της κατάσβεσης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ένας αριθμός ανθρώπων λαμβάνει ιατρική βοήθεια για τραυματισμούς από την φωτιά.

Η αιτία που προκάλεσε την φωτιά δεν έχει διευκρινιστεί, ενώ -όπως έγινε γνωστό- οι φλόγες επεκτάθηκαν από τον δεύτερο όροφο του κτηρίου προς τα πάνω.

Εκφράζονται φόβοι ότι ο Πύργος μπορεί να καταρρεύσει από τις υψηλές θερμοκρασίες.

Ο Πύργος βρίσκεται στην περιοχή Lancaster West Estate στο δυτικό Λονδίνο.

Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση, τουλάχιστον 30 ένοικοι του πύργο διαμερισμάτων που έχει τυλιχθεί στις φλόγες στο δυτικό Λονδίνο έχουν μεταφερθεί σε πέντε νοσοκομεία, σύμφωνα με την αρμόδια υπηρεσία ασθενοφόρων στην Βρετανία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους

Το Βρετανικό Βασιλικό Ναυτικό επικεφαλής του «Συνασπισμού του Ορμούζ» για το άνοιγμα των Στενών, μεταδίδουν οι Times

Το Ιράν εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους κατά της στρατιωτικής βάσης Ντιέγκο Γκαρσία

Η Βρετανία έδωσε «πράσινο φως» στις ΗΠΑ για χρήση βάσεων σε επιχειρήσεις για τα Στενά του Ορμούζ

Σκωτία: Δύο συλλήψεις για απόπειρα εισβολής σε ναύσταθμο με πυρηνικά υποβρύχια

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr