ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι ΗΠΑ ξεκίνησαν μαζική επίθεση στο Ιράν - Σοβαρός κίνδυνος κλιμάκωσης
Πλήγμα σε Κέντρο Διοίκησης και Ελέγχου των Φρουρών της Επανάστασης στο Ιράν
Τι είπε ο Κώστας Σημίτης στον Νίκο Δένδια για την Τουρκία - ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ράπισμα στους «εκσυγχρονιστές» και οπαδούς του
Τραμπ: Έχουμε συμφωνία με το Ιράν - Ακυρώνονται οι προγραμματισμένες επιθέσεις
Ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΕΛ.Α.Σ.
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για απάτη, η οποία σχετίζεται με πληρωμές επενδυτών από το Κατάρ, κατηγορείται η Barclays Plc και τέσσερα πρώην εκτελεστικά στελέχη της βρετανικής τράπεζας.
Η υπόθεση αφορά πληρωμές προς διάφορους επενδυτές του Κατάρ, ύψους 322 εκατ. στερλινών, στο πλαίσιο της έκτακτης αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, ύψους 12 δισ. στερλινών, κατά τη διάρκεια της κρίσης του 2008.
Η άντληση κεφαλαίων είχε χαρακτηριστεί απαραίτητη προκειμένου να αποφευχθεί η κρατικοποίηση της τράπεζας.
Μάλιστα, μετά την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης διαδικασίας, η Barclays προχώρησε στην έγκριση δανείου, ύψους 3 δισ. δολαρίων, προς το Κατάρ.
Η ακροαματική διαδικασία στο δικαστήριο του Λονδίνου, είναι προγραμματισμένη για τις 3 Ιουλίου.























































