Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επίθεση με Καλάσνικοφ σε σπίτι υπουργού στην Τυνησία, 4 νεκροί

Επίθεση με Καλάσνικοφ σε σπίτι υπουργού στην Τυνησία, 4 νεκροί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Λοτφί Μπεν Τζεντού, Τυνησία,

Τέσσερις αστυνομικοί έπεσαν νεκροί από σφαίρες Καλάσνικοφ κατά την επίθεση που πραγματοποίησαν άγνωστοι με στόχο την οικία του υπουργού Εσωτερικών στην πόλη Κασερίν της Τυνησίας.

Ο υπουργός Εσωτερικών Λοτφί Μπεν Τζεντού συνήθως διαμένει στην πρωτεύουσα Τύνιδα, ενώ η γυναίκα και τα παιδιά του ζουν στην Κασερίν. Ωστόσο, δεν έγινε γνωστό ποιος ήταν μέσα στο σπίτι κατά τη διάρκεια της επίθεσης.

Ένας ανταποκριτής του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων πήγε στο σπίτι του υπουργού και είδε ίχνη αίματος στους εξωτερικούς τοίχους του σπιτιού.

Η Τυνησία πέρασε μια δύσκολη χρονιά το 2013 με δύο πολιτικές δολοφονίες και κλιμάκωση της βίας κατά αστυνομικών στόχων. Όλες οι επιθέσεις τότε αποδόθηκαν στον κίνημα της ισλαμικής τζιχάντ που είχε αποκτήσει δυναμική μετά την ανατροπή του επί σειρά ηγέτη της χώρας Μπεν Αλί το 2011 που σήμανε και την έναρξη της αποκαλούμενης Αραβικής Άνοιξης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Τυνησία επιβάλλει την πρώτη θανατική ποινή για αναρτήσεις στα social media που κρίθηκαν προσβλητικές για τον Πρόεδρο Καΐς Σαγιέντ

Η Γκρέτα Τούνμπεργκ και η Σούζαν Σάραντον σε νέο Στολίσκο για τη Γάζα

Ισραήλ: Πιέσεις στην Αίγυπτο για να σταματήσει το φιλοπαλαιστινιακό καραβάνι «Σουμούντ»

Φαραντούρης: «Νεο-οθωμανικό τόξο αποσταθεροποίησης» από Συρία μέχρι Λιβύη και Τυνησία

Αραβική νηοπομπή κατευθύνεται προς τη Γάζα: Υποψίες για ένοπλους ακτιβιστές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr