ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Tι συζήτησαν στο τηλέφωνο Τραμπ – Ερντογάν

Tι συζήτησαν στο τηλέφωνο Τραμπ – Ερντογάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με θέμα συζήτησης την διπλωματική κρίση που έχει ξεσπάσει μεταξύ αραβικών κρατών και του Κατάρ.

Ο Τραμπ και ο Ερντογάν συζήτησαν τρόπους επίλυσης της διαμάχης «διασφαλίζοντας παράλληλα ότι όλες οι χώρες θα συνεργαστούν για το τέλος της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας για την καταπολέμηση της εξτρεμιστικής ιδεολογίας», ανέφερε ο Λευκός Οίκος με ανακοίνωσή του.

Η Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ), το Μπαχρέιν και η Αίγυπτος επέβαλαν πριν από τρεις εβδομάδες κυρώσεις στο Κατάρ κατηγορώντας το εμιράτο μεταξύ άλλων ότι υποστηρίζει τρομοκράτες. Η Ντόχα αρνείται τις κατηγορίες.

Η Τουρκία έχει υποστηρίξει την Ντόχα στην διαμάχη της με τις αραβικές χώρες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πώς η Τουρκία εμπόδισε ένα μυστικό αμερικανοϊσραηλινό σχέδιο για την ανατροπή του ιρανικού καθεστώτος

Ο Τραμπ φέρεται να ούρλιαζε στον Νετανιάχου: «Είσαι εντελώς τρελός!; Θα ήσουν φυλακή αν δεν ήμουν εγώ»

Ο Τραμπ δηλώνει ότι η συμφωνία με το Ιράν θα μπορούσε να επιτευχθεί «μέσα στην επόμενη εβδομάδα»

Αιγαίο: Τέσσερις τουρκικές παραβάσεις τη Δευτέρα – Δύο οπλισμένα F-16

ΗΠΑ: Η Χεζμπολάχ δέχτηκε την πρόταση για αμοιβαία κατάπαυση του πυρός με το Ισραήλ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr