ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κατεχόμενα Κύπρος - Ψευδοκράτος «ΤΔΒΚ», Κυπριακό Ζήτημα, Κύπρος, Μαρωνίτες Χριστιανοί, Τουρκία,


















































Ο Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον Μητσοτάκη! «Είπε ψέματα» - «Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης δεν δικαιολογείται να υπερβαίνει τα 1,4
Δημογραφικό: Αν η Ελλάδα χρειάζεται «μετανάστες», να «πάρει» Έλληνες/Ρωμιούς της Συρίας αντί για μουσουλμάνους
Η «Ηθική» ως εναλλακτικό μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία
Δημοσκόπηση RealPolls: Mονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - Πάνω από 7 στους 10 δεν βλέπουν αυτοδυναμία
Η ΕΛ.Α.Σ. στρίμωξε τον Μητσοτάκη: Έχεις σκοπό να βάλεις πλαφόν στα υπερκέρδη των διυλιστηρίων; Ή θα την πληρώσει πάλι ο 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Κυβέρνηση της Κύπρου οφείλει άμεσα να προετοιμάσει προσφυγή στο Συμβούλιο Ασφαλείας, μετά την εξαγγελία για «επανεγκατάσταση» στα Μαρωνίτικα χωριά από το κατοχικό καθεστώς, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο τέως Πρόεδρος της Βουλής Γιαννάκης Ομήρου.
Καλεί επίσης της Κυβέρνηση να μελετήσει και να εφαρμόσει χωρίς καθυστέρηση αντίμετρα τα οποία θα αποτελούν την απάντηση της Κυπριακής Δημοκρατίας προς το παράνομο μόρφωμα των κατεχομένων και την Τουρκία.
«Είναι προφανές ότι με την εξαγγελία – πρόσκληση για “επανεγκατάσταση” στα Μαρωνίτικα χωριά από το κατοχικό καθεστώς, τίθεται σε εφαρμογή το Σχέδιο «Β» της Τουρκίας που θα συνεχιστεί με τη φημολογούμενη πρόσκληση για “επανεγκατάσταση” στην περίκλειστη περιοχή της Αμμοχώστου», αναφέρεται.
Προστίθεται ότι οι ενέργειες αυτές στοχεύουν στην περαιτέρω εμπέδωση της κατοχής με δημιουργία νέων τετελεσμένων και επειδή παραβιάζουν ρητές πρόνοιες των περί Κύπρου ψηφισμάτων του ΟΗΕ.























































