Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σόου στη δίκη για το τουρκικό πραξικόπημα: Θέλουμε θανατική ποινή στους προδότες

Σόου στη δίκη για το τουρκικό πραξικόπημα: Θέλουμε θανατική ποινή στους προδότες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συνθήματα όπως “Θέλουμε θανατική ποινή” και “Κάτω η οργάνωση FETO (Γκιουλέν)” φωνάζουν έξω από το δικαστήριο όπου ξεκίνησε την Τρίτη η δίκη των 486 υποδίκων της βάσης Ακιντζί από όπου κατευθύνονταν οι επιχειρήσεις του πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου.

Συγγενείς νεκρών του πραξικοπήματος, σύμφωνα με το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, έριξαν σχοινί που συμβολίζει τη θανατική ποινή στους υπόδικους ενώ τους περνούσαν για να τους πάνε στην αίθουσα του δικαστηρίου. Η αστυνομία εμπόδισε πολίτες οι οποίοι προσπάθησαν να τρέξουν προς τους υπόδικους.

“Αυτοί που απλώνουν χέρι στο κράτος να τους κοπεί το χέρι”

Κρατούσαν επίσης πλακάρ που έγραφαν “Να δικαστούν οι τρομοκράτες με μια στολή όλοι”, “Θανατική ποινή στους προδότες”, “Αυτοί που απλώνουν χέρι στο κράτος να τους κοπεί το χέρι”.

Μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου όπου δημιουργήθηκε χώρος και για συγγενείς νεκρών του πραξικοπήματος προκλήθηκε επίσης ένταση.

Όταν συγγενείς νεκρών άρχισαν να βρίζουν, δικηγόροι υποδίκων αντέδρασαν χτυπώντας το χέρι τους στο τραπέζι.

Ο δικαστής παρενέβη προειδοποιώντας τις πλευρές. Ένας από τους συγγενείς φώναξε: “Στο τέλος θα πνιγείτε στη βρωμιά σας”.

Ο δικαστής είπε: “Καταλαβαίνουμε τον πόνο και το θυμό σας αλλά αυτοί που δεν μπορούν να αντέξουν εδώ ας αποχωρήσουν. Αν συνεχιστεί αυτός ο διάλογος θα αναγκαστούμε να απομακρύνουμε κάποιους”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Για τον Ερντογάν Ελλάδα και Τουρκία έχουν πολλές διαφορές – «Δεν πρέπει να αγνοούμε άλλα αμφιλεγόμενα σημεία εστιάζοντας σε μία και μόνο διαφορά»

Συνεχίζονται οι «επιτυχίες» Μητσοτάκη – Τουρκικά ΜΜΕ: Ο Ερντογάν θα θέσει στον Μητσοτάκη τον διαμοιρασμό του πλούτου της Ανατ. Μεσογείου

Βελόπουλος για επίσκεψη Ράμα: Η ΝΔ έκανε την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι

Le Figaro: Οι φασίστες Τούρκοι Γκρίζοι Λύκοι στη Γαλλία απειλούν βουλευτή, Αρμένιους, Έλληνες και Κούρδους

Εφρίν/Αφρίν: Τούρκοι και τζιχαντιστές ύψωσαν μνημείο τουρκικής κατοχής εκεί όπου στεκόταν ο αδριάντας του Κάουα του Σιδερά

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr