ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αποπλάνηση Ανηλίκου, Βρετανία, Δασκάλα, Δασκάλα Μαθητής Ερωτική Σχέση Σκάνδαλο, Ηνωμένο Βασίλειο, Σεξουαλική Αποπλάνηση,


















































Το BLUE CARRIER 2 καίγεται στο Αιγαίο Πέλαγος στις Κυκλάδες
Τα στελθ υποβρύχια του Ισραήλ με πυραύλους «Πόπαϊ Τέρμπο» βεληνεκούς 1.500 χιλιομέτρων
Τραμπ σε Σι: Εσείς έχετε χιλιάδες χρόνια ιστορίας, εμείς είμαστε οι κληρονόμοι της Αθήνας, της Σπάρτης, της Ρώμης και της
Οι Τούρκοι δειλοί τρέχουν στη Σαουδική Αραβία για τη Συμφωνία της Μέκκας
Η Σαουδική Αραβία ΔΕΝ θα πάρει F-35 - Το Κατάρ θα επενδύσει στην τουρκική πολεμική βιομηχανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μία 37χρονη δασκάλα θεάτρου που πήγε μία ανήλικη μαθήτριά της σε παράσταση του West End στο Λονδίνο και αργότερα το “έκανε” μαζί της σε ξενοδοχείο, τιμωρήθηκε με 5ετή αποκλεισμό από τις σχολικές αίθουσες.
«Ως καθηγήτρια η Μπάρτον έχαιρε της εμπιστοσύνης των μαθητών, των γονέων, του σχολείου και της τοπικής κοινότητας. Καταχράστηκε την εμπιστοσύνη τους για τη σεξουαλική της ικανοποίηση. Οι δάσκαλοι διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στην προστασία των μαθητών και για αυτό της απαγορεύεται να διδάξει ξανά», τόνισε εκπρόσωπος του NSPCC.
Σύμφωνα με την Dailymail, η Σάρα Μπάρτον δίδασκε σε γυμνάσιο στο Essex και αρχικά είχε αναπτύξει φιλική σχέση με τη μαθήτρια.
Σύντομα άρχισαν να συναντιούνται όλο και πιο συχνά, με την 37χρονη να αποκαλύπτει σε φίλους της για τις συνευρέσεις τους.
«Μάρτυρας κατέθεσε ότι κάνατε σεξ στο αυτοκίνητό σας με τη μαθήτρια και διαπιστώνουμε ότι ο ισχυρισμός αποδεικνύεται», τόνισε ο πρόεδρος της επιτροπής παραπτωμάτων.
Ενώ οι φίλοι της προειδοποιούσαν την 37χρονη, η Μπάρτον οργάνωσε εκδρομή στο Λονδίνο με τη μαθήτρια.
























































