Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Σουλτς ζήτησε “σκληρή στάση” απέναντι στον Ερντογάν: “Δεν φαίνεται να καταλαβαίνει άλλη γλώσσα”

Ο Σουλτς ζήτησε “σκληρή στάση” απέναντι στον Ερντογάν: “Δεν φαίνεται να καταλαβαίνει άλλη γλώσσα”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τελεσίγραφο προς την Τουρκία για την απελευθέρωση των Γερμανών κρατουμένων απέστειλε ο Μάρτιν Σουλτς, κλιμακώνοντας την ένταση μεταξύ Βερολίνου και Άγκυρας.

«Πρέπει να ορίσουμε μια προθεσμία στον Τούρκο πρόεδρο» τόνισε ο υποψήφιος Καγκελάριος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Rheinische Post».

«Εάν ο κ. Ερντογάν δεν αφήσει αμέσως ελεύθερους τους Γερμανούς κρατούμενους, η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να σταματήσει τις διαπραγματεύσεις για τη διεύρυνση της Τελωνειακής Ένωσης με την Τουρκία» ανέφερε ο Γερμανός πολιτικός.

Κάτι τέτοιο, εκτίμησε, «θα έπληττε σκληρά τη χώρα, καθώς ο Ερντογάν δεν φαίνεται να καταλαβαίνει άλλη γλώσσα».

Εμμένοντας στη σκληρή γραμμή, ο Σουλτς πρότεινε επίσης τη διακοπή της ενταξιακής βοήθειας προς τη χώρα.

Σε παρόμοιο ύφος κινήθηκαν και οι πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών της Γερμανίας, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, ο οποίος κάλεσε τους Γερμανούς να αποφύγουν τα ταξίδια προς την Τουρκία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Λιβύη: Το «άκυρο» ανυπόστατο τουρκολυβικό μνημόνιο και οι ενστάσεις για την Κρήτη

Οι Τούρκοι κατέρριψαν άγνωστο drone κοντά στον τουρκικό εναέριο χώρο

Οι ΗΠΑ δίνουν εγγυήσεις ασφαλείας στην Ουκρανία και ζητούν να παραδώσει το Ντονμπάς στον Πούτιν

Βενιζέλος: Η χώρα είναι «μη διακυβερνήσιμη» – Κρίση νομιμοποίησης και προβλήματα εθνικής ασφάλειας

Υπέκυψε ο Ζελένσκι: Δέχεται να μην μπει η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ αν λάβει εγγυήσεις ασφαλείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr