Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Ξεμπροστιάζει” Μέρκελ και Σόιμπλε ο Γκάμπριελ: “Διέσπασαν την Ευρώπη”

“Ξεμπροστιάζει” Μέρκελ και Σόιμπλε ο Γκάμπριελ: “Διέσπασαν την Ευρώπη”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Μάρτιν Σούλτς είναι ο καλύτερος υποψήφιος για καγκελάριος, δηλώνει ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, σε συνέντευξή του στη σαββατιάτικη έκδοση της εφημερίδας Bild.

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι υπάρχε ένας εντελώς ιδιαίτερος λόγος για τον οποίο ο πρώην πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κονοβουλίου θα είναι ο σωστός καγκελάριος: «Το μέλλον της χώρας μας βρίσκεται εντός μιας ενωμένης Ευρώπης. Η Ανγκελα Μέρκελ και ο Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε έχουν ασφαλώς να παρουσιάσουν πολλά θετικά, αλλά την Ευρώπη την διέσπασαν και οι δύο: η κ. Μέρκελ με την προσφυγική πολιτική της και ο κ. Σόιμπλε με την οικονομική πολιτική του. Αυτά εκδικούνται τώρα».

Κατά τον σοσιαλδημοκράτη πολιτικό το αποτέλεσμα των εκλογών δεν έχει ακόμα κριθεί: «Οι πολίτες τώρα επιστρέφουν από τις διακοπές τους και ο προεκλογικός αγώνας αρχίζει μόλις τώρα». Πρόσθεσε ότι «το SPD είναι ο πλέον αποφασιστικός αντίπαλος αυτών των απαράδεκτων ανθρώπων του κόμματος «Εναλλακτική για την Γερμανία» (AfD)».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Ανατ. Μεσόγειος: Η αμερικανική μετατόπιση, η αδυναμία της ΕΕ και η άνοδος των περιφερειακών ανταγωνισμών

Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»

Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr