ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Θερινό Ηλιοστάσιο: Η μεγαλύτερη ημέρα του έτους - Κορύφωση της ηλιακής ισχύος
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το δεξί χέρι της Μαρίν Λεπέν στο ακροδεξιό Εθνικό Μέτωπο, ο Εντουάρ Φιλιπό, ανακοίνωσε ότι παραιτείται από το κόμμα, αυξάνοντας έτσι την προοπτική διάσπασης της ακροδεξιάς μετά την συντριπτική του ήττα στις προεδρικές εκλογές του Μαΐου.
Ο αντιπρόεδρος του αντιευρωπαϊκού και αντιμεταναστευτικού κόμματος εμφανίστηκε στη γαλλική τηλεόραση όπου και ανακοίνωσε την πρόθεσή του να παραιτηθεί καθώς η ένταση στη σχέση του με την Λεπέν είχε κλιμακωθεί.
Ο Φιλιπό θεωρείται πρωτεργάτης της ιδέας για έξοδο από την Ευρωζώνη και όπως δήλωσε δεν του αρέσει να παραγκωνίζεται.
“Δεν μου αρέσει να με περιπαίζουν. Ναι, φυσικά παραιτούμαι από το Εθνικό Μέτωπο”, είπε στο Γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο.























































