ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΗΠΑ-Ιράν: Χερσαία εκστρατεία υψηλής έντασης διάρκειας 60 ημερών
Συρία: Η Κύπρος ζητά «απόδοση ευθυνών» στους τζιχαντιστές που επιτέθηκαν σε Ελληνορθόδοξους στη Σελευκόβηλο
Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία «αδελφή» με τους Μουλάδες του Ιράν
Συρία: Αυστηρή παρέμβαση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας για τις επιθέσεις κατά Ελληνορθόδοξων στη Σελεύκεια (Σουκαϊλαμπίγια)
Σήμα κινδύνου από Τσελέντη: Η Ελλάδα κινδυνεύει από καταστροφές μακρινών σεισμών 8 Ρίχτερ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Υπό κράτηση έχει τεθεί μια 20χρονη πλούσια κληρονόμος από το Χάρκοβο της Ουκρανίας η οποία κατηγορείται ότι πέρασε με κόκκινο και έριξε το πανάκριβο αμάξι της πάνω σε πεζούς, σκοτώνοντας έξι άτομα, μεταξύ τους και μια 15χρονη μαθήτρια.
Όπως φαίνεται από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει μέχρι τώρα οι τοπικές Αρχές, η Αλιόνα Ζαΐτσεβα -άγνωστο για ποιο λόγο- παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη το βράδυ της Τετάρτης και «καβάλησε» με την Lexus της ένα πεζοδρόμιο όπου βρίσκονταν δεκάδες άτομα.
Η 20χρονη, κόρη του πολυεκατομμυριούχου στον τομέα της ενέργειας Βασίλι Ζαΐτσεβ, δεν τραυματίστηκε.
Η σκηνή του πολύνεκρου δυστυχήματος έμοιαζε με «μακελειό» δήλωσε ένας αυτόπτης μάρτυρας, σύμφωνα με τον οποίο το πλήθος κινήθηκε απειλητικά ενάντια στην Αλιόνα Ζαΐτσεβα μόλις βγήκε από τη Lexus της, θέλοντας να την λιντσάρει.

Για καλή τύχη της 20χρονης το αυτοκίνητό της ακολουθούσαν δύο τζιπ με ένοπλους σωματοφύλακες, που κατάφεραν να την γλιτώσουν από τους οργισμένους πολίτες που την είχαν περικυκλώσει.























































