ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μάικλ Ρούμπιν: Είναι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ομοφυλόφιλος;
Ανάλυση Jerusalem Post: Το ανυπόστατο ψευδομνημόνιο Τουρκίας-Δυτ. Λιβύης απειλεί τη ναυσιπλοΐα του Ισραήλ στη Μεσόγειο
Πρώην σωματοφύλακας του Χανίγιε με βρετανική υπηκοότητα σχεδίαζε τζιχαντιστική επίθεση στην Ευρώπη
Την Κυριακή 27/09 ο Μπ. Νετανιάχου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Μοχάμεντ των Εμιράτων στο Αμπού Ντάμπι
Ο Αλέξης Τσίπρας είπε με μια φράση τον μητσοτακικό εφιάλτη: «Έχουμε βουλγαρικούς μισθούς, γαλλικές τιμές και κινεζικές συνθήκες εργασίας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η ισπανική κυβέρνηση του Μαριάνο Ραχόι συνεδριάζει εκτάκτως σήμερα για να αποφασίσει τα μέτρα που θα υιοθετήσει με στόχο την ανάκτηση του ελέγχου της περιοχής της Καταλονίας και την άρση της αυτονομίας της, την ώρα που η Βαρκελώνη απειλεί να αποσχιστεί.
Η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί, όπως ανακοίνωσε το γραφείο του Ισπανού πρωθυπουργού Μαριάνο Ραχόι. Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας αναμένεται στη συνέχεια να ανακοινώσει τα μέτρα τα οποία θα τεθούν προς έγκριση στη Γερουσία. Η Μαδρίτη έχει την πλήρη στήριξη του βασιλιά Φίλιππου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η Μαδρίτη αναμένεται να πάρει τον έλεγχο της περιφερειακής αστυνομίας, της Mossos d’Esquadra, της οποίας ο αρχηγός κατηγορήθηκε για ανταρσία γιατί δεν εμπόδισε το δημοψήφισμα για την αυτοδιάθεση την 1η Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με την εφημερίδα El Pais, η κυβέρνηση θα παύσει το σύνολο της καταλανικής κυβέρνησης και θα προκηρύξει εκλογές το συντομότερο δυνατόν, ίσως τον Ιανουάριο, στην Καταλονία.























































