ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ετοιμάζουν αιματοκύλισμα και στην Καραϊβική οι τζιχαντιστές του Iσλαμικού Κράτους

Ετοιμάζουν αιματοκύλισμα και στην Καραϊβική οι τζιχαντιστές του Iσλαμικού Κράτους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μπορεί οι τζιχαντιστές να χάνουν συνεχώς εδάφη στην Ασία, ωστόσο, δεν υπαναχωρούν από το σχέδιο τους που δεν είναι άλλο από το να σπείρουν θάνατο και τρόμο στον δυτικό κόσμο.

Σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης, μέλη του ISIS ακολουθούν ειδική εκπαίδευση για να «χτυπήσουν» στην Καραϊβική, όπου τα πολυτελή τουριστικά θέρετρα φιλοξενούν εκατοντάδες Ευρωπαίους τουρίστες. «Το θέμα δεν είναι αν θα γίνει, αλλά πότε», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εθνικής Ασφάλειας του Τρινιντάντ και Τομπάγκο.

«Πολλοί μαχητές από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο έχουν ενταχθεί στον ISIS», τονίζει από την πλευρά του, ο Τζον Εστάντα, πρώην Αμερικανός πρέσβης στη χώρα.

«Αυξάνονται συνεχώς και είναι σημαντικό ότι μιλούν αγγλικά. Το Ισλαμικό Κράτος τούς χρησιμοποιεί για να διαδώσουν το μήνυμά τους στην Καραϊβική», προσθέτει.

Σύμφωνα, τέλος, με την Υπηρεσία Καταπολέμησης του Εγκλήματος της Καραϊβικής, περισσότεροι από 200 άνθρωποι έχουν φύγει από την Καραϊβική με προορισμό τη Συρία για να γίνουν μέλη του Ισλαμικού Κράτους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΟΚ στο Ισραήλ! Ο Νετανιάχου είχε προειδοποιηθεί από τον Πρόεδρο τον Εμιράτων πριν τη σφαγή της 7/10/23 ότι η Χαμάς σχεδίαζε επίθεση;

Αρμενικά δικαστικά έγγραφα: Η Τουρκία μετέφερε 2.000 Σύρους τζιχαντιστές στο Αζερμπαϊτζάν για πολεμήσουν τους Αρμένιους

Τζιχαντιστές στη νότια Συρία καλούν σε ιερό πόλεμο (τζιχάντ) κατά του Ισραήλ

Αμερικανός πρεσβευτής στο Ισραήλ: Η ειρήνη απαιτεί την εξαφάνιση της Χεζμπολάχ

Η Αυστρία απαγορεύει το πολιτικό Ισλάμ: «Δεν θέλω και δεν θα αποδεχτώ τα παιδιά μου ή τα παιδιά του έθνους να μεγαλώσουν σε μια μουσουλμανική χώρα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr