ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Κρεμλίνο, Κυπριακό Ζήτημα, Κύπρος, Μόσχα, Νίκος Αναστασιάδης, Ρωσία,


















































Τι συμβαίνει στα μάτια σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο της Pfizer για τον Covid-19;
Σκιάθος: Σοκ από καταγγελία 15χρονου για χρόνια σεξουαλική κακοποίηση από 17χρονο
Στα Ηλύσια Πεδία ο Έλληνας Νίκος Καλογερόπουλος (βίντεο)
Ιράν: «Όχι» σε απευθείας διαπραγματεύσεις με ΗΠΑ λόγω παραβίασης της ενδιάμεσης συμφωνίας
Μήλος: «Ελικοδρόμιο» το Σαρακήνικο - Παρέμβαση εισαγγελέα για το ελικόπτερο που προσγειώθηκε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Βλάντιμιρ Πούτιν επανέλαβε την πάγια θέση της Ρωσίας υπέρ μιας δίκαιης λύσης του Κυπριακού ζητήματος, υποδεχόμενος τον Κύπριο πρόεδρο Τάσο Αναστασιάδη στο Κρεμλίνο.
Ο Ρώσος πρόεδρος υπενθύμισε ακόμα ότι οι σχέσεις Ρωσίας – Κύπρου έχουν μακροχρόνια ιστορία, σημειώνοντας ότι η Σοβιετική Ένωση ήταν το πρώτο κράτος που αναγνώρισε την Κυπριακή Δημοκρατία.
Ο κ. Αναστασιάδης τόνισε ότι είναι η τρίτη επίσκεψή του στη Μόσχα γεγονός που «αποδεικνύει τους στενούς δεσμούς που συνδέουν τις δυο χώρες, τις άριστες σχέσεις αλλά και τους κοινούς πολιτισμικούς, θρησκευτικούς, ιστορικούς δεσμούς που συνδέουν τους λαούς των δυο χωρών».
Παράλληλα με τη συνάντηση των δύο ηγετών, πραγματοποιήθηκε και συνάντηση τετραμελών αντιπροσωπειών Ρωσίας – Κύπρου, ενώ θα υπογραφούν επτά διμερείς συμφωνίες.























































