Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σοκ στις ΗΠΑ: Δεκατρείς άνθρωποι έχασαν την ζωή τους σε προβληματικά αυτοκίνητα της GM

Σοκ στις ΗΠΑ: Δεκατρείς άνθρωποι έχασαν την ζωή τους σε προβληματικά αυτοκίνητα της GM
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία της αντιμετωπίζει η GM, η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία των ΗΠΑ μετά τις αποκαλύψεις ότι μία σειρά προβλήματα στα αυτοκίνητα της εταιρείας κόστισαν τη ζωή σε 13 άτομα.

Το συγκλονιστικό είναι σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα αμερικανικά media ότι όλα τα προβλήματα προκαλούνται από ένα προβληματικό ανταλλακτικό που κοστίζει μόλις 57 σεντς του δολαρίου.

Χθες η General Motors ανακοίνωσε την ανάκληση άλλων 105.688 οχημάτων σε παγκόσμιο επίπεδο που έχουν με προβλήματα κυρίως στους αερόσακους ανεβάζοντας συνολικά τον αριθμό των αυτοκινήτων που έχει ανακαλέσει από τότε που ξέσπασε το σκάνδαλο σε 16 εκατομμύρια αυτοκίνητα.

Αυτή τη φορά, η GM ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχουν αναφορές για θανατηφόρα συμβάντα λόγω του προβλήματος στους αερόσακους, εκτός από μια περίπτωση που αναφέρθηκε ένας τραυματισμός.

Τα περισσότερα οχήματα που ανακλήθηκαν αυτή τη φορά αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την ηχητική προειδοποίηση του οδηγού ότι είτε είναι ανοιχτή κάποια πόρτα είτε ότι δεν έχει κλειδώσει σωστά η ζώνη ασφαλείας.

Για τα υπόλοιπα οχήματα το ελάττωμα εντοπίζεται είτε στο σωστό άνοιγμα των αερόσακων είτε στην πλήρη απενεργοποίηση τους.

Νωρίτερα η GM προχώρησε στις απολύσεις ή απομακρύνσεις 15 εργαζομένων οι οποίοι κρίθηκαν ότι φέρουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης για το πρόβλημα στους διακόπτες ανάφλεξης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μεγάλη ανατροπή: Εφετείο της Νέας Υόρκης ακύρωσε την καταδίκη του Γουάινστιν

Πύραυλο των Χούτι κατέρριψαν οι Αμερικανοί – Είχε στόχο πλοίο με 4 Έλληνες στο πλήρωμα

TikTok σε Μπάιντεν: «Δεν πάμε πουθενά» – Στην αντεπίθεση για την απαγόρευση

Τον Μάρτιο οι ΗΠΑ μυστικά μετέφεραν ATACMS μεγάλης εμβέλειας στην Ουκρανία

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr