ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Οι Ιταλοί «μαύρισαν» τη Μελόνι: Καταψήφισαν σε δημοψήφισμα την μεταρρύθμιση στη Δικαιοσύνη
WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Θάνατος στην Τεχεράνη: Κορυφαίος Ιρανός επιστήμονας πυραυλικών συστημάτων εξοντώθηκε σε επιδρομή στην κατοικία του
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο νέος επικεφαλής της μεγαλύτερης πολιτικής ομάδας των συντηρητικών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο απέρριψε την απαίτηση του Βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον να επιβραδυνθεί αλλά και να αντιστραφεί εν μέρει η διαδικασία ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης.
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung, ο Μάνφρεντ Βέμπερ, ο νέος πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), δήλωσε επίσης ότι η πολιτική αυτή ομάδα συνεχίζει να υποστηρίζει τον υποψήφιό της, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, ώστε να είναι ο επόμενος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής παρά την αντίθεση της Βρετανίας.
Ο Βέμπερ επέμεινε πως το ΕΛΚ υποστηρίζει ανεπιφύλακτα την υποψηφιότητα του κ. Γιούνκερ για να είναι ο επόμενος πρόεδρος της Κομισιόν. «Πρέπει να τηρήσουμε τις δεσμεύσεις τις οποίες κάναμε στους ψηφοφόρους μας: θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της Επιτροπής», είπε ο Βέμπερ.
Η Βρετανία αντιτίθεται στην υποψηφιότητα του Γιούνκερ, την οποία υποστηρίζουν οι κυβερνήσεις πολλών κρατών-μελών της Ε.Ε., συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας.























































